ΚΙΝΗΣΗ «ΑΝ.Α.Σ.Α.»: Κολυβάς, Λαζαρίδης και Μέγας, τα νέα ονόματα!

Μια ακόμα «πεντάδα» υποψηφίων της ανακοίνωση η «ΑΝ.Α.Σ.Α. στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο» εν όψει των εκλογών της 12ης Αυγούστου, ανάμεσα τους και 3 νέα πρόσωπα

Aκόμα 5 ονόματα υποψηφίων της στις εκλογές της 12ης Αυγούστου στην ΕΠΣΚ ανακοίνωσε η κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο», ακολουθώντας την γνωστή πλέον πολιτική της τμηματικής γνωστοποίησης των στελεχών της «αντιπολίτευσης» στην τοπική Ένωση ποδοσφαίρου που θα πάρουν μέρος στην εκλογική «μάχη». Πέραν των γνωστών στελεχών της κίνησης, δηλαδή του πρώην προέδρου της ΕΠΣΚ Γιώργου Σουφλέρη και του πρώην μέλους του ΔΣ Τάσου Στεφανίδη, σ’ αυτήν θα συμμετέχουν ο δημοσιογράφος Σάκης Κολυβάς που θα είναι εκπρόσωπος του Παληού, ο δικηγόρος Αχιλλέας Μέγας που ανήκει στον ΑΟ Καβάλας, αλλά και το μέλος του ΔΣ του Νέστου Σάββας Λαζαρίδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο» ανακοινώνει σήμερα (25/6) τους κάτωθι πέντε υποψήφιους για τις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας στις 12/8.

  1. Σουφλέρης Γεώργιος: πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, μέλος του Άρη Πηγών.
  2. Στεφανίδης Αναστάσιος: μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δόξας Αμυγδαλεώνα.
  3. Κολυβάς Αθανάσιος (Σάκης): Δημοσιογράφος-παρουσιαστής, εκπρόσωπος του συλλόγου Φίλιπποι Καβάλας.
  4. Μέγας Αχιλλέας: δικηγόρος, μέλος του ΑΟ Καβάλας.
  5. Λαζαρίδης Σάββας του Γεωργίου: μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Νέστου Χρυσούπολης».