ΕΠΣ Καβάλας: Δεν υπάρχουν πλέον «δικά μας» και «δικά τους» σωματεία

Μήνυμα ενότητας προς όλα τα σωματεία – μέλη της έστειλε με την πρώτη της επίσημη ανακοίνωση η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας

Σχεδόν την ίδια ώρα που η πρώην διοίκηση της ΕΠΣΚ ανακοίνωνε την έναρξη δικαστικού αγώνα προκειμένου να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του Σαββάτου, η νέα διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας εξέδιδε ανακοίνωση με στόχο να στείλει μήνυμα ενότητας προς όλες τις ομάδες της δύναμης της τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον «δικά μας» και «δικά τους» σωματεία.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί θερμά όλους τους παράγοντες του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μας και δεσμεύεται με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ποιοτική βελτίωση και κοινωνική καταξίωση των ερασιτεχνικών Σωματείων του νομού μας.

Επίσης, το Διοικητικό μας Συμβούλιο θα συνεργαστεί με όλα, ανεξαιρέτως, τα σωματεία μας, απονέμοντας δικαιοσύνη και κρατώντας ίσες αποστάσεις από αυτά. Για εμάς δεν υπάρχουν “δικά μας” και “δικά τους” σωματεία, δεν υπάρχουν φίλοι και αντίπαλοι, στο ποδόσφαιρο δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του.

Από σήμερα τα τηλέφωνα όλων των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου είναι στη διάθεση σας. Όποτε και όταν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας πρόβλημα. Τα γραφεία της Ένωσης θα είναι πλέον ανοιχτά για όλους σας. Η ΕΠΣ Καβάλας είναι το σπίτι σας και έτσι θέλουμε να την βλέπετε.

Θα προσπαθήσουμε από σήμερα να λύσουμε με αγαστή συνεργασία τα προβλήματα σας με όλους τους τοπικούς φορείς, Γ.Γ.Α., Ε.Π.Ο., Περιφέρεια, Δήμους. Με αθλητικούς χαιρετισμούς Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας».

Η σύνθεση της νέας διοίκησης της ΕΠΣΚ

Εν τω μεταξύ έγινε γνωστή και επίσημα η σύνθεση της νέας διοίκησης της ΕΠΣΚ, με την ακόλουθη ανακοίνωση. «Για την κατανομή αξιωμάτων της νέας Διοίκησης που εξελέγη κατά τις αρχαιρεσίες της 12ης Αυγούστου 2017, εξελέγησαν για ένα έκαστο αξίωμα οι παρακάτω:

Πρόεδρος: Παπαδόπουλος Μιχαήλ
Α’ Αντιπρόεδρος: Ρουμελιώτης Δημήτριος
Β’ Αντιπρόεδρος: Τσίλογλου Μαρία
Γενικός Γραμματέας: Παρασκευάς Χρήστος
Ταμίας: Στεφανίδης Αναστάσιος
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Μέγας Αχιλλέας
Μέλη: Γκέντζογλου Χρήστος, Σουφλέρης Γεώργιος, Ηλιάδης Δημήτριος, Πριονίδης Γεώργιος, Πετρόπουλος Κωνσταντίνος».