ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης: 400 συμμετοχές από 24 συλλόγους στους φιλικούς αγώνες

Μεγάλη αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία σημείωσαν οι φιλικοί αγώνες που έγιναν στην Χρυσούπολη, στους οποίους συμμετείχαν 24 σύλλογοι από την Βόρεια Ελλάδα

Με την πρωτοβουλία του ΔΣ του ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 15η φιλική αγωνιστική συνάντηση Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων –Νεανίδων στις  15 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Χρυσούπολης. Με την συμμετοχή τους τίμησαν την ομάδα 24 σύλλογοι από την Β. Ελλάδα με σύνολο 400 αθλητών. Στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν για πρώτη φορά νέοι αθλητές και να πάρουν αγωνιστική εμπειρία και οι παλαιότεροι  να  την βελτιώσουν. Το πλάνο των αγώνων είχε 2 επίπεδα το Α και Β , το Α επίπεδο στις ηλικίες 2001 έως 2008 συμμετείχε με βαθμολόγηση πόντων με ηλεκτρονικό θώρακα και κάσκα  και με ανάδειξη νικητή και στο Β επίπεδο  συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών μέχρι το 2001 που δεν είχαν αγωνιστική εμπειρία χωρίς βαθμολόγηση  και  ανάδειξη νικητή .

Στις κατηγορίες Α με βαθμολόγηση ηλεκτρονικών συστημάτων οι Σύλλογοι που διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις  με το σύνολο των μεταλλίων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Α είναι οι παρακάτω: 1η Θέση: Πήγασος Αναλήψεως: 6 χρυσά, 6 αργυρά, 7 χάλκινα. 2η Θέση: Πυγμή Βέροιας:  6 χρυσά, 2 αργυρά, 1 χάλκινο. 3η Θέση: Ποσειδώνας Άνω Τούμπας:  4 χρυσά, 7 αργυρά, 7 χάλκινα.  

Από τον ΑΣ Χρυσούπολης συμμετείχαν Α κατηγορία με νίκη οι εξής: 1) Κασάπη Μαρία 1η θέση. 2) Κατικιώτου Αθηνά 2η θέση. 3) Μακρίδου Ζαχαρούλα 3η θέση. 4) Μόσχου Μαρίνα 3η  θέση. 5) Συμεωνίδης Βασίλης 1η  θέση. 6) Τζιβανόπουλος Παναγιώτης. 7) Τσιούτσιας Παναγιώτης 1η θέση. 8) Μπαξεβάνογλου Κωνσταντίνος 3η θέση. 9) Μπαροπτέ Γεωργία 3η θέση. 10) Μπιντανάκης Στέφανος.          

Συμμετοχή στην Β’ κατηγορία είχαν οι εξής: 1) Αλμπάνης Αποστόλης. 2) Γκριτζελάκης Αλέξανδρος. 3) Ζώπογλου Μαρία. 4) Καραμπάσης Σπύρος. 5) Κουλέ Βασιλική. 6) Κουλέ Νικόλαος. 7) Μπέρμπου Άννα. 8) Παχύς Θάνος. 9) Σκαμπέτσος Χρήστος. 10)   Τζεμετζής Γεώργιος. 11) Τσάμαρης Σταύρος. 12) Ζώπογλου Αντώνης. 13) Ζώτος Πρόδρομος. 14) Κρυστάλλης Γιώργος. 15) Μανιού Τριάδα. 16) Παντζαρτζίδης Νικόλαος. 17) Παπαγρηγορίου Χριστόφορος. 18) Παρασκευόπουλος Ανέστης. 19) Πεσυρίδου Σοφία. 20) Τζάρος Αλέξης. 21) Τσακόνι Άγγελος. 22) Τσακόνι Αναστασία. 23)   Χατζηγιαννάκος Κων/νος. 24) Μπιντανάκης Λευτέρης. 25) Γιαννάκης Δημήτρης. 26) Μπέρτου Μαρία. 27) Μουζαλιώτη Αλεξάνδρα. 28) Γεωργιάδου Άντα. 29) Κομνηνάκη Δέσποινα. 30) Τζάρου Ιωάννα. 31) Χατζηδημητρίου Μαρία. 32) Κατικιώτου Πασχαλιώ.

Η πολύ καλή η αγωνιστική παρουσία των νέων και παλιών αθλητών του συλλόγου της Χρυσούπολης, αποδεικνύει τη θέληση των παιδιών, την στήριξη των γονέων και φυσικά τη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο από τους προπονητές. Την τελετή έναρξης των αγώνων στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Χρυσούπολης τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής ενότητας Καβάλας κ. Μαρκόπουλος Θεόδωρος.

Προηγήθηκε η βράβευση από τον ΑΣ Χρυσούπολης της αθλήτριας Ιωάννου Αντωνίας του ΑΣ Ποσειδώνα Άνω Τούμπας για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου  στα 51 κιλά Female European Cadet Championships in Budapest ως μέλος της Εθνικής Ομάδας και βράβευση των προπονητών του ιδίου Συλλόγου  Αργύρη Μπαλή και Ελένη Τάγκου. Την βράβευση έκανε ο προπονητής της Χρυσούπολης Γιάννης Θεοδώρου.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον ΑΟΓ Αλεξανδρούπολης, Πρωτέα Σερρών και ΖΕΝ Δράμας για την στήριξη τους στη διοργάνωση με τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους. Επίσης ευχαριστεί το ΔΣ της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Νέστου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου , τον πολιτιστικό σύλλογο Αγιάσματος, τον διευθυντή του Λυκείου Χρυσούπολης για την στήριξη τους και την υλική προσφορά τους στη διοργάνωση των αγώνων. Συγχαίρει και ευχαριστεί τα μέλη και γονείς του συλλόγου και όσους  που με κάθε τρόπο βοήθησαν και στήριξαν την διοργάνωση. Επίσης συγχαίρει τους προπονητές Γιάννη Θεοδώρου και Ματίνα Κατικιώτη για την επιτυχία των αγώνων και την αγωνιστική παρουσία των αθλητών.