Ταεκβοντό Χρυσούπολης: «Χρυσή» η Τσόγκα στο Πανελλήνιο Κορασίδων

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης που εκτός των άλλων κέρδισε και μπόνους μοριοδότησης 10% για την εισαγωγή της στα ΑΕΙ

Τεράστια η επιτυχία του ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την αθλήτρια Ειρήνη Τσόγκα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων –κορασίδων (γεν. 2003-05)  που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα από  23 μέχρι 26 Νοεμβρίου 2017 με την συμμετοχή  περίπου χιλίων  (1000) αθλητών για το πρωτάθλημα και 198 συλλόγων. Συνολικά ο ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης συμμετείχε συνολικά με τρεις αθλητές

α) κατηγορία παίδων Τζιβανόπουλος Παναγιώτης -49 κ. συμμετοχή

β) κατηγορία κορασίδες Κασάπη Μαρία  –59 κ συμμετοχή

γ) κατηγορία κορασίδες  Τσόγκα Ειρήνη  +59 κ. 1η θέση χρυσό μετάλλιο

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου κατατάχθηκε μέσα στους 15 πρώτους συλλόγους  ανάμεσα στους 198 συλλόγους που συμμετείχαν και επίσης  κατέλαβε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα  από τους συλλόγους  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Γ. Θεοδώρου:

«Χαρούμενος και υπερήφανος»

Σχολιάζοντας αυτή την μεγάλη επιτυχία ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Θεοδώρου τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε μια κατηγορία εξαιρετικά δυνατή και πολύ ανταγωνιστική στην οποία η αθλήτρια μας Τσόγκα Ειρήνη, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατόρθωσε να επικρατήσει με πέντε (5) νίκες σε 5 συνεχόμενους αγώνες .Ήταν πράγματι μια εξαιρετική προσπάθεια της Ειρήνης, με την συγκέντρωση – μαχητικότητα –δυναμικότητα και υψηλή τεχνική κατόρθωσε να καθηλώσει κυριολεκτικά και τις πέντε αντιπάλους της και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου επάξια. Φυσικά το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολύ στοχευμένη προετοιμασία με πολύ δουλειά και αφοσίωση στους στόχους. Η Ειρήνη είναι γεν. το 2003 οπότε ηλικιακά με το νέο έτος θα συμμετέχει στις νεάνιδες δηλαδή γεν.2003-2001. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάλι στοχευμένα για ότι προκύψει θα είμαστε παρών. Η Τσόγκα Ειρήνη μαζί με τους: Κασάπη Μαρία και Τζιβανόπουλο Παναγιώτη θα συμμετέχουν στις 10 Δεκεμβρίου στο διεθνές τουρνουά στη Σόφια Βουλγαρίας. Ευχαριστώ πολύ την προπονήτρια Κατικιώτη Ματίνα για την άψογη συνεργασία και πολύτιμη βοήθειά της για την επιτυχία, επίσης τους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας την πορεία των παιδιών τους και τέλος θα ήθελα να τονίσω στους αθλητές που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα ανεξαρτήτου αποτελέσματος  ότι ο αγώνας συνεχίζεται με πίστη στους στόχους και με υπομονή και δουλειά όλα επιτυγχάνονται, καλή συνέχεια».

Το Δ.Σ συγχαίρει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Τσόγκα Ειρήνη  τους προπονητές  και επίσης την συμμετοχή και την προσπάθεια των αθλητών Κασάπη Μαρία και Τζιβανόπουλο Παναγιώτη και εύχεται καλή συνέχεια και ανώτερες επιτυχίες.