Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Σοκ από τον θάνατο του Β. Χατζηραφαηλίδη

«Έφυγε» στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης σε ηλικία 40 ετών

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην οικογένεια του ΑΟΚ και της Λέσχης Φιλάθλων της Καβάλας από τον θάνατο του Βασίλη Χατζηραφαηλίδη, που έφυγε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018 στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης σε ηλικία 40 ετών.




Ο Βασίλης είχε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία αντιμετώπιζε με θάρρος και αξιοπρέπεια και αρχικά φάνηκε ότι τα ξεπέρασε μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού που υποβλήθηκε! Βρέθηκε για τις γιορτές εκτός Καβάλας μαζί με την οικογένεια του και σύμφωνα με πληροφορίες κατά την επιστροφή χθες ένοιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε άμεσα στην Θεσσαλονίκη και μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε ως σοβαρή, το μεσημέρι βελτιώθηκε ελαφρώς, αλλά τελικά κατέληξε το βράδυ, αφήνοντας πίσω του την σύζυγο και τα δύο του παιδιά. Η κηδεία του, κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνει την Πέμπτη (4/1) από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού. Ο Βασίλης Χατζηραφαηλίδης ήταν από τα πιο ενεργά μέλη της Λέσχης Φιλάθλων της Καβάλας. Ήταν η ψυχή όλων των δράσεων της παρέας των φίλων του ΑΟΚ, κατέχοντας επί πολλά χρόνια την θέση του Γενικού Γραμματέα.