5o Kavala Night City Run: Φέτος τρέχουμε για τον Βασίλη Χατζηραφαηλίδη…

Στην ψυχή του αγώνα, όλα τα προηγούμενα χρόνια, που έφυγε στις αρχές του χρόνου, είναι αφιερωμένος ο μεγάλος αγώνας της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

Στη μνήμη ενός ανθρώπου που στην κυριολεξία ήταν η ψυχή του σπουδαιότερου αγώνα που διοργανώνει κάθε χρόνο η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, και έναν από τους σπουδαιότερους που πραγματοποιούνται από τον δήμο Καβάλας, θα είναι αφιερωμένο το φετινό Kavala Night City Run. Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζηραφαηλίδη που έφυγε από κοντά μας στις αρχές του έτους, και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της ΛΦΚ και όχι μόνο.

Στα παιδιά με νεοπλασματικές νόσους τα έσοδα έσοδα του αγώνα

Η Λέσχη με ανακοίνωση της επισημαίνει ότι τα έσοδα που θα προκύψουν από την διοργάνωση θα δοθούν σε παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής απέναντι σε νεοπλασματικές αρρώστιες, κάτι που είναι σίγουρο ότι και ο ίδιος θα ήθελε να συμβεί. Με την κίνηση αυτή η ΛΦΚ δηλώνει την πίστη της ότι ο καρκίνος δεν είναι αήττητος και εύχεται ο Βασίλης, αλλά και ο 9χρονος Στράτος Ραφαήλ Μπίνης που έδωσε τον δικό του αγώνα μέχρι πριν από λίγες ημέρες να είναι οι τελευταίοι που χάνουν την μάχη. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος σε έναν δικό μας άνθρωπο που χάσαμε άδικα, τον Βασίλη… Ο Βασίλης ήταν η ψυχή του νυχτερινού αγώνα και ήταν πάντα ένας μεγάλος αγωνιστής που δεν φοβήθηκε ποτέ και τίποτα. Πιστεύουμε ότι ο Βασίλης μας θα ήθελε τα έσοδα του φετινού Kavala night city run να δοθούν σε παιδιά που δίνουν τον αγώνα τους απέναντι στις νεοπλασματικές νόσους με ελπίδα και αισιοδοξία. Που παλεύουν χωρίς να χάνουν το χαμόγελο τους. Και αυτό θα κάνουμε! Γιατί ο καρκίνος δεν είναι αήττητος. Γιατί η μεγαλύτερη επιτυχία απέναντι στην ασθένεια αυτή είναι να κρατήσεις την πίστη σου σε σένα και σε αυτούς που σε υποστηρίζουν. Ας είναι ο Βασίλης και ο Ραφαήλ (σ. σ. Στράτος Ραφαήλ Μπίνης) οι τελευταίοι. Εμείς με τις ελάχιστες δυνάμεις μας θα στηρίξουμε τον αντικαρκινικό αγώνα. Φέτος τρέχουμε στη μνήμη του Βασίλη με το πάθος και την αγάπη του για ζωή…»!

Το πρόγραμμα των αγώνων

Εν τω μεταξύ το πρόγραμμα του αγώνα, που ως συνήθως περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις και προετοιμασίες πριν από την εκκίνηση των αθλητών, έχει ήδη ανακοινωθεί και είναι το εξής:
18.00: Dj Stenanos Beis
18.50: Συναυλία με κρουστά – Fasarioso
19.05: Συναυλία με πνευστά – ΧαλκοManiacs
19.20: Συναυλία – Remotive
20.15: Ζέσταμα αθλητών – W 29 Athletic Club Θ. Γαζέτης & Κ. Παπαδόπουλος
20.30: Εκκίνηση 10 χιλ.
20.40: Εκκίνηση 5 χιλ.
20.45:  Dj Stenanos Beis
21.30-23.00: Βράβευση νικητών

«Κόκκινα» τα 10 χιλ., «Κίτρινα» τα 5 χιλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος η ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αθλητών θα γίνει από την κορυφαία του είδους ChronoSystems.gr. Tα νούμερα συμμετοχής στον αγώνα που θα φέρουν και τα τσιπάκια της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, θα είναι κόκκινα για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και κίτρινα για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Όσοι από τους αθλητές δήλωσαν συμμετοχή μέχρι και τις 10/9 είχαν την ευκαιρία να έχουν γραμμένο και το ονοματεπώνυμο τους στον αριθμό τους.