ΛΦΚ προς μετόχους ΠΑΕ ΑΟΚ: Δώστε την ομάδα στον Ερασιτέχνη. Αν διαλυθεί η στάμπα θα είναι για πάντα επάνω σας

Σκληρή και αιχμηρή ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας προς τους 2 από τους 3 κατόχους των μετοχών της ομάδας

Μ ε μια ιδιαίτερα σκληρή και αιχμηρή ανακοίνωση, που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιουλίου, η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας καλεί τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ομάδα και, αφού δεν μπόρεσαν να την πουλήσουν, να παραχωρήσουν τις μετοχές στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ προκειμένου αυτός να βρει μια λύση, προτού διαλυθούν όλα. Μάλιστα η έκκληση αυτή γίνεται προς του 2 από τους 3 μετόχους, μιας και ο ένας εξ αυτών φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

«Ήδη ξέρουμε ότι ο ένας από τους μέτοχους τις παραχωρεί δωρεάν. Είναι ώρα να ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο το παράδειγμα του»

«Κύριοι: Δεν έχετε τις δυνάμεις να στηρίξετε την ομάδα και κανένας δεν θα σας κατηγορήσει ποτέ γι’ αυτό. Ούτε και για το ότι θελήσατε να ρεφάρετε πριν αποχωρήσετε θα σας κατηγορήσει κανείς: Μακάρι να βρίσκατε κάποιον που θα σας έδινε τα λεφτά που θέλετε.
Αν όμως η ομάδα διαλυθεί, η στάμπα θα είναι για πάντα επάνω σας
Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν πουλήσατε. Την Δευτέρα οι μετοχές θα έχουν μόνο την αξία τους σε χαρτί, αλλά η ομάδα θα είναι πια καταδικασμένη.  Σκεφτείτε το καλά αν θέλετε να γράψετε το όνομά σας με τα πιο μελανά χρώματα στο τεφτέρι του ΑΟΚ. Σκεφτείτε το καλά αν θέλετε να γράψει η ιστορία ότι ο ΑΟΚ διαλύθηκε στα χέρια σας.
Εφόσον δεν βρέθηκε αγοραστής, παραχωρήστε τις μετοχές σας στον Ερασιτέχνη ώστε να μη διαλυθεί η ομάδα.
Τώρα!

Κι αυτός θα βρει την άκρη…
Ήδη ξέρουμε ότι ο ένας από τους μέτοχους τις παραχωρεί δωρεάν. Είναι ώρα να ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο το παράδειγμα του. Δεν υπάρχει χρόνος, ούτε καν ώρες… Δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Τώρα!
Οτιδήποτε άλλο είναι καταστροφή. Της ομάδας αλλά και της δικιάς σας…»!