Η αλήθεια (πράγματι) μπορεί να φανεί στο βίντεο…

Με ανακοίνωση του ο Ερμής Αγιάς διαψεύδει τις καταγγελίες της Energean Kavala BC για την συμπεριφορά του Κόμματου και περιμένει μάλιστα να του ζητηθεί συγνώμη, αλλά…

Η επιστολή της Energean Kavala BC προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ με την οποία ζητάει την εξαίρεση του διαιτητή Τζιοπάνου από τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Ερμή Αγιάς σε ότι αφορά την αναφορά που γινόταν σ’ αυτήν για την συμπεριφορά του Νέστωρα Κόμματου στο εν λόγω παιχνίδι. Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση στην επιστολή της παρουσιάζοντας τις… «ελλείψεις» του εν λόγω ρέφερι στον αγώνα αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο μπασκετμπολίστα της Αγιάς λέγοντας ότι έπαιζε εντελώς αντιαθλητικά και μάλιστα τόνισε και το περιστατικό όπου πέταξε προκλητικά την μπάλα στον Ματ Γκαμπερόνι χωρίς να δεχτεί την παραμικρή παρατήρηση!

Στην ανακοίνωση του ο Ερμής Αγιάς, που προφανώς μπερδεύει το γεγονός ότι η Καβάλα έμεινε μεν ευχαριστημένη από την φιλοξενία αλλά όχι από την διαιτησία, κάνει λόγο για συκοφαντίες εις βάρος του αθλητή του, τα χαρακτηρίζει ψευδή και αποκυήματα φαντασίας. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητάει να απολογηθεί η Ένωση προς τον παίκτη, ενώ επικαλείται και το βίντεο του αγώνα!!! Θα είχε πραγματικά αξία πάντως να δει κανείς το όλο το βίντεο για να διαπιστωθεί η… «δράση» του εν λόγω αθλητή σε ορισμένες φάσεις και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του!

«Λυπούμαστε πολύ για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Καβάλας»

Η ανακοίνωση του Ερμή Αγιάς αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε την επιστολή της Καβάλας προς την ΚΕΔ που αφορά την εξαίρεση από τα παιχνίδια της του διαιτητή Τζιοπάνου. Αφορμή ήταν το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου όπου η ομάδα μας νίκησε με σκορ 79-77. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει για τον εν λόγω διαιτητή και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους. Άλλωστε δεν το κάναμε και στην ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα της Καβάλας μετά το παιχνίδι . Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε αναπάντητα τα όσα υποτιμητικά και αναληθή αναφέρει η Καβάλα για τον αθλητή μας Νέστωρα Κόμματο ! Ενώ στην ανακοίνωση τους μετά το παιχνίδι ευχαριστούσαν την ομάδα μας για την άψογη φιλοξενία και δεν είχαν κανένα πρόβλημα με μας, στην επιστολή τους μετά από τέσσερις μέρες ανακάλυψαν ότι ο Κόμματος έπαιζε εντελώς αντιαθλητικά και ότι χτύπησε αθλητή τους! Δεν ξέρουμε γιατί έγινε αυτή η κωλοτούμπα και που αποσκοπεί αλλά δηλώνουμε ότι όλα όσα αναφέρουν στην επιστολή τους οι παράγοντες της Καβάλας είναι ψεύδη και εφευρήματα νοσηρής φαντασίας .!!

Ο αθλητής μας είναι κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ και είμαστε περήφανοι που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας εδώ και πέντε χρόνια . Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξε σε αθλητικά όρια και σε κανένα σημείο του δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα! Δεν δεχόμαστε αυτό που κερδίσαμε δίκαια στον αγωνιστικό χώρο να μας το αμφισβητούν με συκοφαντίες! Μάλιστα υπάρχει και το βίντεο του αγώνα στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου !

Λυπούμαστε πολύ για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Καβάλας και πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν βοηθάν να αναπτυχθούν καλές σχέσεις μεταξύ των σωματείων! Περιμένουμε το ελάχιστο να ζητήσουν συγνώμη από τον αθλητή μας και να καταλάβουν το λάθος τους»!