Κολύμβηση: Έκανε «θόρυβο» η Κατίνκα Χόζου…

Η είδηση της συμμετοχής της Iron Lady στο τουρνουά «Απ. Παύλος» της Καβάλας προκάλεσε αίσθηση στον κολυμβητικό κόσμο της Ελλάδος

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η είδηση της παρουσίας της Κατίνκα Χόζου στην Καβάλα και στο 2ο Swimming Meet «Απόστολος Παύλος» που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης! Η μεγαλύτερη εν ενεργεία κολυμβήτρια του κόσμου αποδέχτηκε την πρόταση των διοργανωτών των αγώνων και θα βρεθεί από τις 7 έως τις 10 του μηνός στην Καβάλα, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη λάμψη σε ένα τουρνουά που αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας του Δήμου Καβάλας και των κολυμβητικών σωματείων ΝΟΚ και ΟΘΑΚ!

Δεν το πίστευαν…

Για τους γνώστες του χώρου της κολύμβησης η Μαγυάρα πρωταθλήτρια δεν χρειάζεται άλλες συστάσεις! Είναι το κορυφαίο όνομα του αθλήματος και η συμμετοχή της σε οποιοδήποτε τουρνουά δεν είναι απλή και εύκολη υπόθεση! Γι’ αυτό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ακόμα κι όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την συμμετοχής της δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, τόσο στην Καβάλα όσο και σε όλη την Ελλάδα, μιας και η είδηση πλέον έχει κυκλοφορήσει παντού (σε αθλητικά site και forums), δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη δημοσιότητα στο «Απόστολος Παύλος»! Για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν το μέγεθος της αθλήτριας πάντως, αρκεί να τονιστεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι «ότι είναι ο Αμερικάνος Μάικλ Φελπς για την ανδρική κολύμβηση, είναι ο Χόζου για την γυναικεία»!

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα των δυνατοτήτων της Χόζου, μπορεί να το πάρει κανείς και μόνο με το γεγονός ότι το 2017, όταν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης πραγματοποιήθηκε στην χώρα της (την Ουγγαρία), είχε δηλώσει συμμετοχή σε 15 αθλήματα (!!!), εκ των οποίων 11 ατομικά και 4 σκυταλοδρομίες!!!

Έρχονται κι άλλες «μεγάλες» συμμετοχές;

Οι διοργανωτές, που με την άδεια της ίδιας της αθλήτριας και του εκπροσώπου της χρησιμοποίησαν την φωτογραφίας της για την επίσημη αφίσα των αγώνων, βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτή την σημαντική παρουσία και να δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα για ευνόητους λόγους! Το γεγονός ότι ο Χόζου θα «πέσει» στην πισίνα του κλειστού κολυμβητηρίου αποτελεί κίνητρο για πολύ κόσμο, εκτός Καβάλας, να έρθει για να έχει την μοναδική εμπειρία για να την παρακολουθήσουν. Η παρουσία της επίσης ενδέχεται να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ρεύμα σε ότι αφορά τις συμμετοχές των κολυμβητών από το εξωτερικό και έτσι δεν αποκλείεται το αμέσως προσεχές διάστημα να υπάρξουν και άλλες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις!