Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Λευτέρης Γεωργακόπουλος»

Η οργανωτική και τεχνική επιτροπή της διοργάνωσης αποφάσισε, σε ένδειξη τιμής, να δώσει στο πρωτάθλημα το όνομα του ανθρώπου που είχε μόνο φίλους στο μπάσκετ

Το όνομα του Λευτέρη Γεωργακόπουλου θα έχει απ’ εδώ και στο εξής το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του δήμου Καβάλας, μετά την απόφαση της Οργανωτικής και της Τεχνικής επιτροπής της επιτυχημένης διοργάνωσης. Ο Λευτέρης Γεωργακόπουλος που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, την προηγούμενη εβδομάδα συνέδεσε το όνομα του με το μπάσκετ της Καβάλας αλλά και το Εργασιακό μιας και ήταν πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής. Για να τιμήσουν την προσφορά του οι φίλοι του στην διοργάνωση, έκαναν αυτή την πρόταση, που φυσικά έγινε αποδεκτή και πλέον απ’ εδώ και πέρα ο θεσμός θα ονομάζεται Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης «Λευτέρης Γεωργακόπουλος».

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει τα εξής: «Ύστερα από πρόταση της Οργανωτικής και της Τεχνικής Επιτροπής του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Δημωφέλεια» αποφάσισε ομόφωνα το Εργασιακό Πρωτάθλημα να ονομάζεται στο εξής : Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης «Λευτέρης Γεωργακόπουλος» προς τιμήν του αποβιώσαντος Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής».