Οι «Πελαργοί» πέρασαν (και) απ’ την Καβάλα… [Φωτογραφίες]

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, πραγματοποίησε στο Galaxy την Γενική Συνέλευση του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και προετοίμασε το ταξίδι του στην Κίνα

Στην Καβάλα βρέθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου οι «Πελαργοί», για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να στηρίξουν τις δράσεις τους την «Ηλιαχτίδα». Ο σύνδεσμος που από το 2005, οπότε και ιδρύθηκε, στέκεται συνεχώς και αδιαλείπτως στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, έδωσε το ραντεβού του στην πόλη στο οποίο ανταποκρίθηκαν πάρα πολλά μέλη του απ’ όλη την Ελλάδα.

Έπαιξαν μπάσκετ, στήριξαν την «Ηλιαχτίδα»

Στο πλαίσιο της 3ημερης παρουσίας τους στην Καβάλα είχαν την ευκαιρία να διενεργήσουν την Γενική τους συνέλευση στο ξενοδοχείο Galaxy, να συζητήσουν τις μελλοντικές εξορμήσεις τους και παράλληλα να παίξουν και μπάσκετ, με την ομάδα παλαιμάχων της Καβάλας, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Tα έσοδα από τον συγκεκριμένο αγώνα δόθηκαν με την μορφή 6 δωροεπιταγών, σε εκπρόσωπο της «Ηλιαχτίδας». Οι επιταγές δόθηκαν από τον μέλος των «Πελαργών» και πρώην πρόεδρο του συνδέσμου Φώτη Σαχαρίδη, ο οποίος είναι παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της Energean Kavala BC και προπονεί την ομάδα μπάσκετ της Καβάλα Oil, στο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ της Καβάλας.

Ετοιμάζουν την εξόρμηση τους στην Κίνα

Οι «Πελαργοί» προετοιμάζουν εντατικά το μεγάλο ταξίδι τους στην Κίνα, όπου η Εθνική εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση της στο 18ο Παγκόσμιο Κυπέλλου Μπάσκετ. Στόχος τους είναι να κάνουν, για ακόμα μια φορά, αισθητή την παρουσία τους στις κερκίδες των γηπέδων όπου θα αγωνιστεί η «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων φιλάθλων. Οι λεπτομέρειες της εξόρμησης συζητήθηκαν διεξοδικά στην συνάντηση τους στην Καβάλα, όπου τονίστηκε ότι η παρέα τους είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε φίλο του μπάσκετ θέλει να γευτεί την εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες λεπτομέρειες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου καθώς και του προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.