Energean Kavala BC: Τεπετίδης και Λαμπρόπουλος οι πρώτες μεταγραφές

Η Ένωση ολοκλήρωση τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις για τη φετινή χρονιά αποκτώντας δύο έμπειρους στην κατηγορία αθλητές

Μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο αναμονής, ζυμώσεων και επαφών, η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (9/7) τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της, αποκτώντας δύο αθλητές που εκτός από τις ικανότητες τους έχουν μεγάλη εμπειρία στην Β’ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για τον Θόδωρο Τεπετίδη και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από την Θεσσαλονίκη και στην πορεία έχουν αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Γ’ , Β’ και της Α2 Εθνικής κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας αναφέρει τα εξής: «O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Energean Kavala BC, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τις δύο πρώτες φετινές μεταγραφές και συγκεκριμένα τους δύο έμπειρους καλαθοσφαιριστές Θόδωρο Τεπετίδη και Λαμπρόπουλο Βασίλη.

Ο 30χρονος, ύψους 2,02 μ. Θεσσαλονικιός φόργουορντ Θόδωρος Τεπετίδης θα ενισχύσει τη φροντλάιν της ομάδας μας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Έσπερο Λαμίας.

Έχει πολύχρονη και σημαντική θητεία στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ με την ομάδα της Καστοριάς πανηγύρισε δυο ανόδους σε Β’ και Α2 Εθνική Κατηγορία.

Διακρίνεται για την ικανότητά του και στις δυο πλευρές του γηπέδου, διαθέτοντας αξιόπιστο μακρινό σουτ και εμπειρία από το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος γκαρντ ύψους 1,96 μ. κατά την περσινή Αγωνιστική Περίοδο αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας και ήταν ο ηγέτης του Γλαύκου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα με την ομάδα της Πάτρας που πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, όντας ο πρώτος της σκόρερ.

Ανδρώθηκε μπασκετικά στις ακαδημίες του Μακεδονικού Νεάπολης και ως έφηβος στον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια της μπασκετικής του διαδρομής αγωνίστηκε επίσης στον Ερμή Λαγκαδά, τον Φίλιππο Βέροιας, το Αγρίνιο, τον Φιλαθλητικό και το Γ.Σ. Λάρισας.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη και τον Θόδωρο στην Energean Kavala BC και τους Ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και πολλές – πολλές Επιτυχίες κατά την φετινή Αγωνιστική Περίοδο»!