2ο Παληό 3 on 3 Summer Tournament: Οι W29 έκαναν το repeat [φωτογραφίες]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο του Παληού

Με πολύ μεγάλη αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το 2ο Παληό 3on3 Summer Tournament, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Παληού. Ο χώρος και τις 3 ημέρες διεξαγωγής των αγώνων κατακλείστηκε από φίλους του μπάσκετ, από την Καβάλα, την Χρυσούπολη, την Ελευθερούπολη, αλλά και παλαιούς γνώριμους της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης (στα χρόνια της Α1) από την Θεσσαλονίκη, για να απολαύσουν την χαρά του παιχνιδιού μαζί με τους φίλους τους και τους υπόλοιπους «εραστές» της πορτοκαλί μπάλας!

Νικητές και της φετινής διοργάνωσης, που πλέον έχει εδραιωθεί και είναι σίγουρο ότι θα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη, ήταν οι  W29 (Καλαϊτζίδης, Αγγελακόπουλος, Καραποστόλου, Γαζέτης) κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουν την πρώτη θέση του τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό τους La Casa de Φαπέλ (Σολωμός, Μαραβέγιας, Παπαδόπουλος, Ανίσογλου). Στην τρίτη θέση βρέθηκε η CSKA (Λιόλιος, Τζούμας, Τσάμης, Σπόντης) μετά τη νίκη της επί των περσινών φιναλίστ, της ομάδας των Μαγείρων (Σαββίδης, Μπαλτζόπουλος, Τσίρτσης)! Υψηλό το επίπεδο και ανταγωνιστικά όλα τα παιχνίδια την τελευταία μέρα του τουρνουά καθώς όλες οι ομάδες παρουσιάστηκαν έτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του 2ου Παληό 3on3!

Ο Χινίσογλου νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων

Σε ότι αφορά τον διαγωνισμό των τριπόντων Alumik, νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Χινίσογλου (8) κερδίζοντας στον τελικό τους Γιάννη Χασομέρη (7), Στέργιο Σπόντη (7), Δημήτρη Ανίσογλου (6) και Μανώλη Κατσαμακίδης (3).

Στα προκριματικά οι συμμετέχοντες είχαν τις εξής επιδόσεις: Ζαμβρακίδης (4), Πρεμέτης (10), Μιχαηλίδης (6), Τζούμας (4), Χασομέρης (11), Παπακοσμάς Κ. (3), Παπακοσμάς Μ. (1), Παπακοσμάς Σ.(3), Καψιμάλης (3), Χιοκτουρίδης (9), Περτζεμλίδης (5), Σωτηριάδης (9), Ανίσογλου (15), Βαρδάκας (7), Κατσαμακίδης (12), Σαμαράς (1), Ζερβέας (6), Χινίσογλου (11), Θαγγόπουλος (7), Σπανίδου (9), Γραικός (7), Δρόσου (2), Κατρακάρης (7), Λέκκος (3), Μπερμπέρης (5), Σπόντης (11).

«Συγχαρητήρια στις ομάδες– Ευχαριστίες στους χορηγούς»

Με το τέλος των αγώνων οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες και όλους όσους στήριξαν το εγχείρημα με την παρακάτω ανάρτηση: «Με τη σειρά μας και μετά τη συμπλήρωση ενός μαραθωνίου 96 συνολικά παιχνιδιών, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν και φέτος στο κάλεσμα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά σε όλους τους χορηγούς του τουρνουά που στήριξαν και φέτος αυτή τη διοργάνωση και μας έδωσαν τη δυνατότητα να βελτιώσουμε και να υλοποιήσουμε πολλές από τις ιδέες μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα! Σας ευχαριστούμε που σταθήκατε δίπλα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους που βοήθησαν σημαντικά στο καθημερινό στήσιμο και συμμάζεμα του χώρου!

Κι επειδή όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση του τουρνουά ώστε να αποτελεί όλο και καλύτερη εμπειρία για όσους συμμετέχουν και το παρακολουθούν, είμαστε ανοιχτοί στο να ακούσουμε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, προτάσεις και ιδέες έχετε σχετικά με το τριήμερο που μας πέρασε για να το βελτιώσουμε ή να το διορθώσουμε! Σας ευχαριστούμε θερμά»!