ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Πάει για μεταγραφή από το «πάνω ράφι»

Έγινε πρόταση στον 22χρονο μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Μελισσόπουλο που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη

Μεταγραφή από το «πάνω ράφι» που αν ολοκληρωθεί θα προκαλέσει αίσθηση και θα αποτελεί δείγμα των προθέσεων της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League προσπαθεί να κλείσει ο ΑΟΚ. Ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας οι πληροφορίες ότι το «καραβάκι» ενδιαφέρεται και για έναν ακόμα Μελισσόπουλο από την Ξάνθη (εκτός από τον Αλέξη, που φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας και πέρσι έπαιξε στο Νέστο), άρχισαν να κυκλοφορούν. Ο λόγος για τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από την Καβάλα την οποία εξετάζει και αναμένεται να απαντήσει μέσα στην εβδομάδα.

Μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι…

Η υπόθεση της απόκτησης του 22χρονου μεσοεπιθετικού, που δεν θα συνεχίσει στην Ξάνθη, μόνο εύκολη δεν είναι μιας και οι «μνηστήρες» είναι πολλοί, τόσο από την ίδια την κατηγορία όσο και από μεγαλύτερες (αλλά και από την Κύπρο), ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει θετικά την πιθανότητα να φορέσει την φανέλα με το «καραβάκι». Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο στην συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ ακόμα ο παίκτης δεν έχει απαντήσει. Ο Μελισσόπουλος αποτελεί «προϊόν» της παραγωγικής διαδικασίας των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης στην οποία βρίσκεται από 10 ετών. Έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα και μάλιστα με την Κ-17 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος. Έφτασε να αποτελεί μέλος της ανδρικής ομάδας και πέρσι είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Προ διετίας είχε δοθεί δανεικός στο Βόλο, όπου ήταν βασικός και σημείωσε 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Football League.

Βλέπει και Οκάν Σουλεϊμάν

Στον ΑΟΚ επίσης φαίνεται ότι καλοβλέπουν και την περίπτωση ενός άλλου νεαρού ποδοσφαιριστή από την Ξάνθη, του Οκάν Σουλειμάν. Είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη μέση του μεσοεπιθετικού, έχοντας συμμετοχές στην ανδρική ομάδα. Η διαφορά με τον Μελισσόπουλο όμως είναι ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, αλλά παραχωρείται με την μορφή δανεισμού.