Μετά τα Χανιά, και η ΠΑΕ Τρίγλια…

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την διοίκηση της ομάδας που φιλοξένησε ο ΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League

Είναι γνωστό πλέον εδώ και πολύ καιρό ότι η φιλοξενία που παρέχει ο ΑΟΚ στους αντιπάλους του, όταν τους υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» είναι εξαιρετική. Κι αυτό το διαπιστώνει κανείς τόσο από τις δηλώσεις των παραγόντων των ομάδων που αγωνίζονται απέναντι του, όσο και από τις ανακοινώσεις που εκδίδουν με την επιστροφή των αποστολών στην βάση τους.

Μετά λοιπόν την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των Χανίων, για την φιλοξενία της αποστολής την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδος, ήρθε η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίγλιας στην επίσημη ιστοσελίδα της, την οποία φιλοξένησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League την περασμένη Κυριακή. Αυτή αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Τρίγλια ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα για τη φιλοξενία της στον μεταξύ μας αγώνα και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά την περασμένη εβδομάδα ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Καβάλα για τη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας παιχνίδι και ειδικότερα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών της για προπονήσεις, τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League».