Ακαδημία ΠΑΕ ΑΟΚ: Μετρήσεις αξιολόγησης στους μικρούς ποδοσφαιριστές

Τα παιδιά των τμημάτων Κ-12, Κ-14 και Κ-16 μετρήθηκαν στις επιδόσεις τους στην ευκαμψία των ποδιών, την ταχύτητα, την αλτική ικανότητα και την ευκινησία

Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι μετρήσεις αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών των τμημάτων Κ-12, Κ-14 και Κ-16 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα, υπό την επίβλεψη του τεχνικού  συντονιστή της ακαδημίας Άγγελου Κυρανούδη καθώς και των προπονητών κ.κ. Βαγενά, Φουρκαλά και Μελισσόπουλου. Οι μετρήσεις αφορούσαν την ευκαμψία των κάτω άκρων, την ταχύτητα, την αλτική ικανότητα, την ευκινησία και την αλλαγή κατεύθυνσης.

Σκοπός των μετρήσεων αυτών είναι η καλύτερη αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών και η παροχή εξειδικευμένων ατομικών προγραμμάτων βελτίωσης βασικών φυσικών ιδιοτήτων τους. Οι μετρήσεις αυτές θα αποτελέσουν μέτρο σύγκρισης της προόδου τους με τις τελικές μετρήσεις που θα διεξαχθούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ η ακαδημία της  ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος με τρία τμήματα Κ-14, Κ-12, Κ-10, στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, η ακαδημία ενόψει των εορτών του δωδεκαήμερου εύχεται σε όλους τους Καβαλιώτες υγεία και ικανοποίηση των προσδοκιών τους.