Η ΠΑΕ ΑΟΚ ντύνεται στο «Bolero»

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας θα φωτογραφηθούν μπροστά στο κατάστημα που φρόντισε για το κοστούμι αποστολής που φορούν

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει αλλά και παράλληλα να διαφήμιση έναν  από τους χορηγούς της, που φρόντισε για τα κοστούμια αποστολής, θα έχει η ομάδα της Καβάλας το μεσημέρι της Τετάρτης (18/12). Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος φορώντας τα κοστούμια αποστολής θα βρεθούν στο κατάστημα «Bolero» στην οδό Ομονοίας 100, για την επίσημη φωτογράφιση μαζί με τον επιχειρηματία Απόστολο Σάσσο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον φίλαθλο κόσμο, ότι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00 το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας θα βρίσκεται στο κατάστημα ενδυμάτων «Bolero» στην Καβάλα επί της οδού Ομονοίας 100. Κατά τη διάρκεια της σεμνής εκδήλωσης που θα ακολουθήσει θα γίνει η παρουσίαση και η φωτογράφηση της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας του καταστήματος «Bolero» να ντύσει ομοιόμορφα όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος με κοστούμια αποστολής. Ομολογουμένως πρόκειται για μία πολύ γενναία χειρονομία του καταστήματος «Bolero» ιδιοκτησίας Απόστολου Σάσσου και ΣΙΑ Ο.Ε., τους οποίους η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει».