ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Διαψεύδει για Χαντί, απαντάει στους μίζερους μάνατζερ

Η διοίκηση της ΠΑΕ «επιτίθεται» με ανακοίνωση της σ’ αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν «σκιές» αναφορικά με την οικονομική της συνέπεια

Σε «παιχνίδια» ποδοσφαιρικών μάνατζερ αποδίδει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ, την πληροφορία που κυκλοφόρησε σε αθλητικό site της Αθήνας περί αιτήματος φυγής του Άγγελου Χαντί από την ομάδα της Καβάλας. Με ανακοίνωση της διαψεύδει το δημοσίευμα τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να αντιστέκεται στη μιζέρια που εκπέμπουν συγκεκριμένοι μάνατζερ, που αφήνουν εμμέσως να φανεί ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στο σύλλογο. Σ’ αυτές τις υπόνοιες ο ΑΟΚ απαντάει τονίζοντας ότι οι προσπάθειες που γίνονται πέφτουν στο κενό, μιας και είναι γνωστό σε όλους ότι η Καβάλα (σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους οικονομικές ανάγκες) είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της, γεγονός που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Επισημαίνει δε με έμφαση ότι οι όποιες αποχωρήσεις παικτών συμβούν τον Ιανουάριο, θα έχουν να κάνουν μόνο με την αγωνιστική τους παρουσία στο γήπεδο και μόνο μ’ αυτή.

«Τέτοια δημοσιεύματα πέφτουν στο κενό»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 με αφορμή δημοσίευμα αθλητικού site της Αθήνας περί της αποχώρησης του ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαντί ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη με το ίδιο ή διαφορετικό ονοματεπώνυμο, από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, διευκρινίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι όποια λύση συνεργασίας ανακύψει θα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την αγωνιστική παρουσία του και με κριτήρια τα οποία κινούνται γύρω από τον άξονα αυτό.

Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 κατά γενική ομολογία είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός ο οποίος εκπέμπει υγεία εντός και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας, δείγμα της οικονομικής συνέπειας που διακρίνει τη διοίκηση της. Μία συνέπεια αξιοπρόσεκτη που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση την ώρα που κάποιες άλλες ομάδες αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα βασικά λειτουργικά τους έξοδα.

Κατόπιν όλων αυτών θεωρούμε ότι τέτοια δημοσιεύματα τα οποία ενδεχομένως έντεχνα να αφήνουν υπονοούμενα θέλοντας να συνδέσουν τη λύση της συνεργασίας κάποιου παίκτη μας με οικονομικά θέματα, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά πέφτουν στο κενό.

Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θα συνεχίσει να λειτουργεί με ήθος, αξιοπρέπεια κυρίως με την απαιτούμενη συνέπεια προς όλους, συνεχίζοντας να αντιστέκεται σε οποιαδήποτε μιζέρια χαρακτηρίζει ορισμένους κύκλους ποδοσφαιρικών manager. Καλή χρονιά με υγεία».