ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Νέα επιθετική ενίσχυση με Σκαθαρούδη

Ο 27χρονος σέντερ φορ προέρχεται από τη Βέροια και στη σταδιοδρομία του έχει αγωνιστεί σε άλλες 8 ομάδες

Μια ακόμα επιπλέον προσθήκη στην επιθετική γραμμή έκανε η ομάδα της Καβάλας με τη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση την περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά την απόκτηση του Αριστείδη Κόκκορη, προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Σκαθαρούδη από την Βέροια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και συνέχεια..

Ο Γιώργος Σκαθαρούδης έχει γεννηθεί στις 2/11/1992 και είναι σέντερ φορ. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας και πέρασε στην ανδρική ομάδα, ενώ η πορεία πριν το καλοκαίρι του 2018 επιστρέψει και πάλι στη Βέροια ήταν μεγάλη μιας και φόρεσε τη φανέλα 8 ομάδων (Εδεσσαϊκός, Λαγκαδάς, Χαλκίδα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχαρναϊκός, Τύρναβος, Ζάκυνθος και Αναγέννηση Γιαννιτσών). Τη φετινή χρονιά δεν αγωνιζόταν ως βασικός, ενώ χρησιμοποιήθηκε 9 φορές ως αναπληρωματικός χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο τέρμα.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του 27χρονου στράικερ από την ομάδα της Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Σκαθαρουδη. Ο Γιωργος Σκαθαρουδης γεννημένος 2 Νοεμβρίου 1992 μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Τελευταία του ομάδα ήταν η Βέροια».