ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Την παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της ΠΑΕ δεν μεταβιβάζονται

Η απάντηση της διοίκησης της Καβάλας στην επίσημη πρόταση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας από τον Alexander Haditaghi

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής που της απέστειλε ο Alexander Haditaghi με την οποία δήλωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα απάντησε γραπτώς στον Καναδοιρανό επιχειρηματία.

Οι διοικούντες του ΑΟΚ αρνούνται να μπουν σε συζήτηση για πώληση της ομάδας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μιας και θεωρούν λάθος τη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον, δύο μήνες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Football League και μια ημέρα μετά το τέλος της εμβόλιμης αγωνιστικής του Ιανουαρίου. Γι’ αυτό το λόγο επισημαίνουν ότι την παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της ΠΑΕ δεν μεταβιβάζονται, αλλά αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Επίσης διαψεύδονται οι πληροφορίες περί ύπαρξης επιταγής από τον ενδιαφερόμενο επενδυτή για την ενίσχυση της ομάδας και επισημαίνεται εντέχνως ότι αν ο κ. Hagitaghi επιθυμεί να εμπλακεί με την ομάδα θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τις χρονοβόρες διαδικασίες έγκρισης του εισόδου του στην ΠΑΕ, που απαιτούνται από την ΕΕΑ.

Ακολουθεί η απαντητική επιστολή της ΠΑΕ ΑΟΚ προς τον Alexander Haditaghi.

«Είμαστε εδώ και ανοιχτοί σε σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου»

«Αξιότιμε κ. Alexander Haditaghi. Μετά τη συνάντηση μας και σε απάντηση της επιστολής σας στην οποία μας εκφράστηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον σας για την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, για το οποίο θερμά σας ευχαριστούμε, θα θέλαμε να σας δηλώσουμε τα εξής:

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ενδιαφέρον σας το οποίο εκτιμούμε όμως ότι έρχεται να κατατεθεί σε λάθος χρονική περίοδο, σε ένα χρονικό διάστημα δηλαδή μόλις δύο (2) μηνών πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του. Την ώρα που η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με στόχο την άνοδο, χωρίς να υπάρχει από την πλευρά σας, μία ημέρα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η δυνατότητα να εκφράσετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Σας ενημερώνουμε βέβαια ότι στην παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, δεν μεταβιβάζονται.

Την ίδια ώρα οφείλουμε να διαψεύσουμε κάθε σενάριο η δημοσίευμα περί επιταγής που δόθηκε από σας, στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης.

Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εδώ και ανοιχτοί σε σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου να θέσουμε επί της τάπητος, πάνω σε βάσεις με πλάνο και όραμα με άλλα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας.

Δεδομένων των απαιτήσεων περί αδειοδότησης από την ΕΕΑ, σας προτείνουμε ως αρχή της συνεργασίας μας, να ξεκινήσετε τη διαδικασία έγκρισης για το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επιθυμείτε να ενταχθεί στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.

Εκ νέου θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας με την πίστη ότι οι συζητήσεις μας θα συνεχιστούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και επιθυμούμε να σας έχουμε δίπλα μας και συμπαραστάτη μας μέχρι τη λήξη του.

Τέλος δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε πράξη μας είναι προϊόν μόνο ώριμης σκέψης και σας ενημερώνουνε ότι βασική μας επιδίωξη είναι η διατήρηση του ήρεμου κλίματος του οργανισμού και της αγωνιστικής σταθερότητας της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας 1965, για την υλοποίηση του στόχου».