Προαγωνιστική ομάδα ΟΘΑΚ: 3η δύναμη στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Τα «δελφινάκια» του ομίλου της Καβάλας επέστρεψαν με 44 μετάλλια από τους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης της Αλεξανδρούπολης

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου, έκλεισε ο χειμερινός κύκλος για την Προαγωνιστική ομάδα του ΟΘΑΚ με τη συμμετοχή των παιδιών στου Χειμερινούς Αγώνες στην Αλεξανδρούπολη (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 330 περίπου κολυμβητών και κολυμβητριών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.. Οι αθλητές του ομίλου της Καβάλας έκαναν αισθητή την παρουσία τους μέσα και έξω από την πισίνα με τις επιδόσεις τους αλλά και με το ομαδικό τους πνεύμα. Η συνέχεια και συνέπεια στο προπονητικό πρόγραμμα, αλλά και το κλίμα χαράς και ενθουσιασμού για αυτό που κάνουν, μόνο καλά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν. Οι 29 κολυμβητές μας κατάφεραν να αποσπάσουν 44 μετάλλια (18 χρυσά, 10 αργυρά,16 χάλκινα) κατακτώντας την 3η θέση στη περιφέρεια. Στην 1η θέση ήταν ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης με 80 μετάλλια και στη 2η ο ΚΟ Δράμας με 79.

Οι Πρωταγωνιστές της επιτυχίας ήταν οι εξής:

Βίλγκρε Λα Μαδρίδ Ναταλία, Τσίμα Χαρά, Φιλιππίδου Στέλλα, Καβούρη Έλενα, Παυλίδου Έλενα, Γιακουμάκου Δήμητρα, Σκαρη Ζωή, Τσακλαρη Ευθυμία, Αλλά Τεσίντα, Μαρκοπούλου Εριαννα, Ζαχαρίου Δάφνη, Σεμερτζιδου Θεοδώρα, Κολτσίδα Βασιλική, Καβούρη Νάνσυ, Παπανικολάου Ιωάννα, Φιλιππίδου Δανάη, Κουσας Πολυδευκης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Χριστοφορίδης Χρήστος, Μοσχοτός Θεόδωρος, Φιλιππίδης Δημήτρης, Εριφυλλίδης Χρυσοβαλάντης, Στερνιώτης Παναγιώτης, Ντουάνογλου Αργύρης, Χαραλαμπίδης Λευτέρης, Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Δήμου Μιχάλης, Κασιμίδης Γιάννης, Λεβέτας Αναστάσιος.

Ο Όμιλος, με ανακοίνωση του, εύχεται καλή συνέχεια στη προσπάθεια όλων των παιδιών, των προπονητών αλλά και των γονέων.