ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Μένουμε στο σπίτι, γυμναζόμαστε στο σπίτι

Δείτε το μήνυμα των παικτών του ΑΟΚ και τις προτάσεις τους για ασκήσεις γυμναστικής εντός του σπιτιού στο youtube

Το δικό τους μήνυμα για παραμονή στο σπίτι προκειμένου να συνδράμουν στη «μάχη» για τον περιορισμό της επέκτασης του κορονοϊού, στέλνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ με ένα βιντεάκι που δημιούργησαν στο οποίο εκτός από την παραίνεση για να μείνουμε στο σπίτι, μας προτείνουν και ασκήσεις γυμναστικής για να μείνουμε σε φόρμα. Αυτό άλλωστε κάνουν και οι ίδιοι στις κατοικίες τους σε πολλά μέρη της χώρας, όπως φαίνεται από την ανάρτηση στο youtube.

«Πρόκειται για μία προσπάθεια των μελών της ομάδας για να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες της πόλης και γενικότερα της χώρας να μείνουν στο σπίτι τους και να βοηθήσουν στο περιορισμό της εξάπλωσης του covid – 19» αναφέρεται χαρακτηριστικά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αναφέρει σχετικά:

«Όλος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό παραμένουν στο σπίτι γυμνάζονται καθημερινά, ακολουθώντας τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό. Συμμετέχουν έτσι με το δικό τους τρόπο σε μία καθημερινότητα για όλους πρωτόγνωρη αλλά αναγκαία, με την ευχή όλα να τελειώσουν γρήγορα και με τις μικρότερες συνέπειες.

Μάλιστα άπαντες στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, στέλνουν το δικό τους μήνυμα: «Αυτές τις κρίσιμες ώρες μένουμε όλοι σπίτι, γυμναζόμαστε και αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την πραγματικότητα, ώστε υγιείς το συντομότατο να ολοκληρώσουμε ότι αφήσαμε στη μέση».