Αποχαιρέτησε 4 η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

Ευχαριστίες για την προσφορά τους και ευχές για καλή επιτυχία στην καριέρα τους σε Μαρκόπουλο, Παπαδόπουλο, Αρναούτογλου και Σκαθαρούδη

Οι πρώτες ανακοινώσεις μη συνέχισης της συνεργασίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός για την ομάδα του ΑΟΚ. Η ΠΑΕ που κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα για τη συγκρότηση του ρόστερ της, με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι δεν θα φορέσουν τη φανέλα με το «καραβάκι» 4 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον επιθετικό Κώστα Μαρκόπουλο, που εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη του στη Γερμανία, τον τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο, τον ακραίο αμυντικό Παναγιώτη Αρναούτογλου και τον σέντερ φορ Γιώργο Σκαθαρούδη, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο. Η ΠΑΕ ΑΟΚ τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα τους.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές, Γιάννη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Αρναούτογλου, Γιώργο Σκαθαρούδη και Κώστα Μαρκόπουλο, για την πολύτιμη και ιδιαίτερα σημαντική προσφορά τους στην ομάδα μας. Μία προσφορά  μεγάλη για την υλοποίηση των στόχων που εξ αρχής θέσαμε και από καρδιάς θέλουμε παράλληλα να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και καλή επιτυχία στους επόμενους ποδοσφαιρικούς σταθμούς της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».