Energean Καβάλα BC: Ψηλώνει και δυναμώνει με Κασιούμη

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 22χρονου σέντερ, ύψους 2.11 που πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με την ομάδα του Αγρινίου

Οι προαναγγελθείσες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας ανακοινώνονται σιγά – σιγά και αποδεικνύονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες! Η Energean Καβάλα BC επισημοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 14/7 την απόκτηση του Ανδρέα Κασιούμη με τον οποίο θα ψηλώσει και θα δυναμώσει πάρα πολύ μέσα στη ρακέτα.

Ο νέος παίκτης της ομάδας της Καβάλας έχει γεννηθεί στις 30 Αυγούστου 1998, έχει ύψος 2.11 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έχοντας αγωνιστεί με παίκτες όπως ο Μιχάλης Λούντζης, ο Ορέστης Μπέλη και ο Χρήστος Ιορδάνου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γερμανία σε Gotha Rockets και Baskethall Loewen Erfurt.

Ο 22χρνος θηριώδης σέντερ αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με το Αγρίνιο, έχοντας μέσο όρο 4.2 πόντους και 4.3 ριμπάουντ σε κάτι περισσότερο από 12 λεπτά ανά ματς. Μεγάλη του αδυναμία είναι τα αργά πόδια αλλά η έφεση του στα ριμπάουντ (αμυντικά και επιθετικά) σε συνδυασμό με την μεγάλη βελτίωση των τελειωμάτων του κοντά στο καλάθι, τον καθιστούν μια πολύ χρήσιμη μονάδα για κάθε ομάδα.