ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ειρωνική ανακοίνωση για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου

Η ομάδα μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη παραμένει στη Football League και στην ανακοίνωση της κάνει λόγο για φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Μ’ ένα ιδιαίτερο, ειρωνικό και πολύ καυστικό τρόπο, σχολίασε η ΠΑΕ ΑΟΚ την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που δικαίωσε τα Χανιά, γεγονός που σημαίνει ότι η Super League 2 δεν θα έχει 18 ομάδες (ανάμεσα τους και η Καβάλα) αλλά 12. Έτσι η Καβάλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στη Football League, κάτι που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της.

Αναλυτικά: «Σωτήριον έτος 2020 μήνας Σεπτέμβριος.

Κάπου σε ένα κρατίδιο σε μια από τις πιο προηγμένες και ανεπτυγμένες ηπείρους ενός πλανήτη .

Μια ομοσπονδία (ας πούμε ποδοσφαιρική) με μια κυβέρνηση (ας πούμε δημοκρατική) ακόμη να αποφασίσουν τι θα γίνει στον επαγγελματικό χώρο τους , πρωταθλήματα .

Διοικητικοί παράγοντες ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, κυβερνητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι κυβερνώντος κόμματος, εκπρόσωποι κομμάτων από όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης, ποδοσφαιρικές ομάδες που “αδικήθηκαν”, ποδοσφαιρικές ομάδες που ευνοήθηκαν, είτε κέρδισαν άνοδο από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε επαγγελματικά χωρίς την διεξαγωγή μπαράζ , είτε υποβιβάστηκαν από επαγγελματικά σε ερασιτεχνικά (με αποτέλεσμα την εκκαθάριση της ανώνυμης εταιρίας τους) και σώθηκαν από τον συνεταιρισμό (ομάδες) της λίγκας που συμμετείχαν .

Όλοι αυτοί έχουν άποψη για το δύσμοιρο ποδόσφαιρο και όλοι οι υπόλοιποι μαζί με την στρογγυλή θέα των αθλημάτων είμαστε δέσμιοι των μη αποφάσεων τους.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα όπου όλα τα προηγμένα κράτη της συγκεκριμένης ηπείρου ξεκινούν τα επαγγελματικά τους πρωταθλήματα .

Φωνή Βοώντος εν τη ερήμω…

*Το παρών αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με υπαρκτά πρόσωπα, ομάδες και καταστάσεις και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».