ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Κάρτα οικονομικής ενίσχυσης αντί για κάρτα διαρκείας

Την οικονομική στήριξη των φιλάθλων ζητάει η ομάδα με την κάρτα οικονομικής ενίσχυσης, που θα μετατραπεί σε κάρτα εισόδου στο γήπεδο όταν επιτραπεί η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να διαθέσει κάρτες διαρκείας για τους φιλάθλους της ομάδας, λόγω της απαγόρευσης της παρουσίας τους στις εξέδρες εξ αιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η ΠΑΕ ΑΟΚ προσπαθεί να βρει άλλους τρόπους για βάλει «ζεστό» χρήμα στο ταμείο της και να αντιμετωπίσει τις ουκ ολίγες οικονομικές υποχρεώσεις της.

Σε αντικατάσταση λοιπόν της κάρτας διαρκείας, ξεκινάει τη διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης και απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους για στήριξη. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο κάτοχος της συγκεκριμένες κάρτας θα έχει εκπτώσεις από καταστήματα της Καβάλας με τα οποία θα έχει συνεργασία η ομάδα, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι μόλις (με το καλό) αποφασισθεί από την κυβέρνηση η άρση της απαγόρευσης της παρουσίας των φιλάθλων από τις κερκίδες των γηπέδων, οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης θα μετατραπούν σε κάρτες εισόδου στο γήπεδο σε οποιαδήποτε θύρα.

Παράλληλα η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι διαθέτει στους φιλάθλους της και τις μάσκες πολλαπλών χρήσεων με το λογότυπο της ομάδας.

«Για ακόμα μια χρονιά χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξή σας»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών μέλους. Οι κάρτες μέλους θα διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας και με τις οποίες ο κάτοχος τους θα έχει ανταποδοτικά εκπτώσεις σε επιχειρήσεις* που θα συνεργαστούμε την φετινή χρονιά. Επίσης μόλις ανακοινωθεί από την κυβέρνηση  η πρόσβαση φιλάθλων στο γήπεδο οι κάρτες μέλους θα αντιστοιχούν σε κάρτες εισόδου σε οποιαδήποτε θύρα. Για ακόμη μια φορά χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξή σας , που έχετε αποδείξει τα τελευταία χρόνια και σας ευχαριστούμε για αυτό.
Παράλληλα σας ενημερώνουμε κα για την διάθεση μασκών πολλαπλών χρήσεων με κεντητό το λογότυπο της ομάδας μας .
* το χορηγικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σημεία διάθεσης:
Γραφεία ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 (Εθνικής Αντιστάσεως 2)
Ψητοπωλείο «Δεληκάρης» Ψαρρών 6
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Αλίκη Μέρμηγκα 6945236331 πρωινές ώρες)».