Energean Kavala BC: Και επίσημα στο ρόστερ ο Παναγιώτης Καραγιώργος

Ο 21χρονος, που αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον ΓΣΕ, έκανε το ντεμπούτο του με την Ένωση στον αγώνα με την Καρδίτσα

Στην επισημοποίηση μιας ακόμα προσθήκης στις θέσεις 1-2, προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (26/10) η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας. Απέκτησε τον Παναγιώτη Καραγιώργο, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή από τη διετή παρουσία του στο ρόστερ του ΓΣ Ελευθερούπολης. Ο Καραγιώργος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Energean Kavala BC στο άτυχο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Καρδίτσα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει πόντο στα λίγα λεπτά της συμμετοχής του.

Στα δύο χρόνια της παρουσίας του στο ΓΣΕ, πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στην Α2, ενώ αγωνίστηκε σ’ αυτόν και στην παρθενική του χρονιά στη δεύτερη τη τάξη Εθνική κατηγορία. Προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε εξαιρετική παρουσία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ έχει συμμετοχή και στην Α1 Εθνική με τα χρώματα των Τρικάλων.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Νέος παίκτης Καραγιώργος Παναγιώτης.

«Έτος γεννήσεως 1999,  ύψος 1.94, θέση 1-2, έπαιξε στα παιδικά του ΠΑΟΚ όπου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως και στην εφηβική του ΠΑΟΚ όπου κατέκτησε την 3η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2015 αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα U 16. Την περίοδο 2017-2018 υπέγραψε συμβόλαιο στην Α1  στην ΚΑΕ Αries Τρίκαλα, όπου έπαιξε 10 παιχνίδια με μέσο όρο συμμετοχής 11 λεπτά. Την περίοδο 2018-2019 αγωνίστηκε με τον ΓΣ Ελευθερούπολης στην Β’ Εθνική με την οποία πέτυχε την άνοδο στην Α2 Εθνική. Τέλος το 2019-2020 αγωνίστηκε και πάλι με τον ΓΣ Ελευθερούπολης στην Α2 Εθνική κατηγορία».