ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Επιστροφή Ραφαήλ Μελισσόπουλου, απόκτηση Κυριάκου Βακιρτζή

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών – Ευχαριστίες της διοίκησης προς τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον Αετό Ορφανού

Την επιστροφή του Ραφαήλ Μελισσόπουλου στην ομάδα ανακοίνωσε, και επίσημα, το βράδυ της Τρίτης 2 /3/21 η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής φορούσε τη φανέλα της ομάδας την περσινή χρονιά, ωστόσο όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση αποχώρησε για μη «αγωνιστικούς» λόγους και τώρα επιστρέφει.

Παράλληλα η ΠΑΕ έκανε γνωστή και την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Κυριάκου Βακιρτζή από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο οποίος είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες από τον Αετό Ορφανού. Μετά από συμφωνία όπως της ΠΑΕ με τη διοίκηση της ομάδας της Γ’ Εθνικής, ο Βακιρτζής θα φορέσει τη φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος, ενώ ο ΑΟΚ ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον προπονητή του Αετού για τη συνεργασία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας 1965 αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Μελισσόπουλο και Κυριάκο Βακιρτζή.

Ο γνώριμος σε όλους μας Ραφαήλ επιστρέφει μετά από μια ολιγόμηνη απουσία, για μη «αγωνιστικούς» λόγους, για να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε όλοι μαζί και «βίαια» διακόπηκε.

Ο Κυριάκος Βακιρτζής έρχεται από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Χρυσόστομο Μανωλαρά και το ΔΣ του Ορφέα. Επίσης θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε  το διοικητικό Συμβούλιο, τον πρόεδρο Νικόλαο Λαμπίδη και τον εξαίρετο προπονητή Μαγκαφίνη Δημήτριο του Αετού Οφρυνίου που άμεσα συναίνεσαν σε αυτή την μετακίνηση. Νιώθουμε κυριολεκτικά μεγάλη τιμή όταν οι ομάδες του Νομού μας καταλαβαίνουν τον αγώνα μας και στέκονται δίπλα μας τόσο πρόθυμα.

Μας δημιουργεί μεγάλη αίσθηση ευθύνης και να γνωρίζουν όλοι ότι και από την πλευρά μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους σε οποιοδήποτε θέμα μας ζητηθεί.

Σας ευχαριστούμε Κύριοι».