Οι ευχές της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 στον Θoδωρή Ζαγοράκη

Ανακοίνωση εν όψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΟ, όπου ο Καβαλιώτης αρχηγός της Εθνικής του 2004 θα αναλάβει την προεδρία της

Δεδομένη την επιτυχία του στην προεδρία της ΕΠΟ του Θοδωρή Ζαγοράκη, όπως ήταν και στην ποδοσφαιρική του καριέρα, θεωρεί η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965. Ο Καβαλιώτης αρχηγός της Εθνικής του 2004 και Ευρωβουλευτής, θα αναλάβει (εκτός απροόπτου) την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις επικείμενες εκλογές και η ΠΑΕ ΑΟΚ του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αναφέρει σχετικά:

«H ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ εύχεται στον Θεόδωρο Ζαγοράκη καλή επιτυχία. Είναι τιμή μας που μια τέτοια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου κατάγεται  από την πόλη μας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα μας και μεγαλούργησε με αποκορύφωμα το έπος της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 ως αρχηγός της Εθνικής. Θεωρούμε ήδη δεδομένη την επιτυχία του και με το πάθος που επέδειξε  ως αθλητής, θα αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Θόδωρε μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μας καλή επιτυχία».