ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στην Κοζάνη τύχαμε της καλύτερης φιλοξενίας τη φετινή χρονιά

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας για την αντιμετώπιση που είχε η αποστολή στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Football League

Ως την καλύτερη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της σε εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Football League χαρακτήρισε αυτή που έτυχε στην Κοζάνη η ομάδα της Καβάλας. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 τονίζεται ότι οι παράγοντες της ΑΕ Ποντίων κοσμούν στην κυριολεξία το Ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν τα μέγιστα στην αναβάθμιση του

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης για την άριστη φιλοξενία, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο της 15ης  αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League. Μία ομολογούμενους άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία, από ανθρώπους οι οποίοι «κοσμούν» στην κυριολεξία το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην πραγματική αναβάθμιση του.

Εμείς, στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ειλικρινά αισθανόμαστε την ανάγκη, βλέποντας τέτοιους ανθρώπους που υπηρετούν το ποδόσφαιρο να προσφέρουν απλόχερα την εκτίμηση και την φιλοξενία τους, στον αντίπαλο τους μόνο για 90 λεπτά μέσα στις 4 γραμμές, ότι έτσι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ήταν δίχως άλλο η καλύτερη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας, σε εκτός έδρας παιχνίδι στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της της Football League.

Πίστη μας είναι ότι οι άνθρωποι -παράγοντες, της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, θα πρέπει να έχουν τον απαιτούμενο σεβασμό όλων μας, κυρίως όμως να τυγχάνουν της ανάλογης συμπαράστασης των θεσμικών παραγόντων γενικότερα του ποδοσφαίρου μας και των κοινωνιών που δραστηριοποιούνται ειδικότερα, ώστε να μην νοιώσουν ποτέ ότι είναι μόνοι τους.

Πολλά μπράβο σε όλους σας και πολλά ευχαριστώ, από έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό, όπως είναι η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 η οποία στηρίζει κάθε ενέργεια της μέχρι τώρα, στο ήθος και στην αξιοπρέπεια κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει όποτε χρειάστηκε».