Το τουρνουά μπάσκετ Palio 3 on 3 επιστρέφει… [φωτογραφίες]

Μετά από ένα χρόνο αδράνεια λόγω Covid-19 η διοργάνωση θα διεξαχθεί και πάλι στο Κοράλι και υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ, δώρα, θέαμα και πολλές συγκινήσεις

Μια διοργάνωση που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους φίλους του μπάσκετ και σημείωσε μεγάλη αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία επιστρέφει! Ο λόγος για το τουρνουά μπάσκετ Palio 3 on 3 που πραγματοποιείται στο ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ του Παληού στο Κοράλι, μετά από ένα χρόνο αδράνειας λόγω Covid-19.

Οι διοργανωτές υπόσχονται στις «μπασκετοπαρέες» που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ, δώρα, θέαμα και πολλές συγκινήσεις, όπως ακριβώς συνέβη και τα δύο πρώτα χρόνια της διεξαγωγής της διοργάνωσης που αποτελεί πλέον θεσμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το Palio 3 on 3 επιστρέφει ξανά για τρίτη χρονιά μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του 2018 και 2019 στις 30/31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου για να περάσουμε και πάλι ένα όμορφο αθλητικό τριήμερο, γεμάτο μπάσκετ, δώρα, θέαμα και συγκινήσεις!

Δηλώσεις συμμετοχών στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944829889.

Ευχόμαστε την αρχή ενός όμορφου καλοκαιριού και σας περιμένουμε με χαρά, παίκτες και θεατές στο Κοράλι!

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες και οδηγίες του ΕΟΔΥ που θα ισχύουν εκείνο το τριήμερο».