ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Εν μέρει διάψευση για Γρηγόρη Μάκο

Ανακοίνωση της διοίκησης μετά τη φημολογία και τα δημοσιεύματα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή – Η ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφή με μεγάλα ονόματα του χώρου ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, για προπονητή και μεταγραφές

Με αφορμή τη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα στην Καβάλα, και τα διάφορα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, για επικείμενη συνεργασία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Μάκο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, η ΠΑΕ ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία προχωράει σε μια… εν μέρει διάψευση.

Στην ανακοίνωση δε διαψεύδεται ότι η ομάδα έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Μάκο, ωστόσο τονίζεται ότι η ΠΑΕ είχε σε επαφή και με μεγάλα ονόματα του χώρου, ακόμα και από το διεθνές στερέωμα, κάτι που ισχύει ακόμα και στις περιπτώσεις των μεταγραφών ποδοσφαιριστών αλλά και του επόμενου προπονητή του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια έντονη φημολογία που συνδέει την ομάδα μας με τον πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή, Γρηγόρη Μάκο για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του Διεθνές ποδοσφαίρου τα οποία διαθέτουν δυνατά βιογραφικά.

Στόχος μας είναι να βρούμε τα κατάλληλα άτομα ώστε να μας οδηγήσουν στην δύσκολη αποστολή που θα έχουμε από το νέο έτος. Tην παραμονή μας στην Super League 2.

Θέλουμε να ξέρετε πως μόλις επισημοποιηθεί κάποια συμφωνία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση, όμως μέχρι τότε να είστε βέβαιοι πως βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα μας σωστά για το δύσκολο έργο που την περιμένει».