ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: «Βροχή» οι απαντήσεις στην πρόσκληση για ενοικίαση διαμερισμάτων

Το email της ομάδας κατακλείστηκε από ιδιοκτήτες ακινήτων που δηλώνουν το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν με την ομάδα

Aναπάντεχα μεγάλη απήχηση φαίνεται ότι είχε το κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στην Καβάλα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να νοικιαστούν προκειμένου να στεγαστούν οι τουλάχιστον 26 ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου! Όπως είναι γνωστό η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας σε μια πρωτότυπη κίνηση, απευθύνοντας πρόσκληση προς όλους όσους ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν τα ακίνητα τους, να καλέσουν την ΠΑΕ (στα social-media ή στο email), αν και εφ’ όσον αυτά πληρούν τις προδιαγραφές που τέθηκαν (καθαρό και καλοδιατηρημένο, με πόρτα ασφαλείας και ασφαλή κουφώματα και να έχει τουλάχιστον 1 ή 2 υπνοδωμάτια).

Τα μηνύματα που έλαβε λοιπόν η ομάδα είναι πάρα πολλά και πλέον έχει ξεκινήσει μια διαδικασία προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση τους και να προχωρήσει η συνεργασία, έτσι ώστε να κλείσει ένα σημαντικό «μέτωπο» στις συμφωνίες της ΠΑΕ με τους ποδοσφαιριστές της που είναι η στέγαση τους.

Αν μη τι άλλο, φαίνεται ότι οι Καβαλιώτες δείχνουν να εμπιστεύονται τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ και να θέλουν να συνεργαστούν μαζί της!

«Έκλεισαν» 18 ποδοσφαιριστές, εν αναμονή για προπονητή και τεχνικό διευθυντή

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής με την ΠΑΕ ΑΟΚ έχουν συμφωνήσει 18 ποδοσφαιριστές, ένας αριθμός από τους οποίους ήταν παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα με το «καραβάκι» το προηγούμενο διάστημα. Απ’ εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες που έμειναν χωρίς ομάδα στην αρχή της σαιζόν, αλλά και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε άλλους συλλόγους και περιμένουν να αποδεσμευτούν για να ανακοινωθούν από την Καβάλα.

Σε ότι αφορά τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, η περίπτωση του Αλεξάντερ Νούρι εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ανακοινώσεις ακόμα! Επίσης αρκετές κινήσεις γίνονται και στο θέμα κάλυψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή, με τον Αλεξάντερ Χαντιτάτζι (που βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα) να έχει ενδιαφέρουσες… επισκέψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Καβάλα!