ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Με τη νεανική ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

Για τις 22 Δεκεμβρίου ορίστηκε το παιχνίδι της ομάδας για την 1η αγωνιστική, ύστερα από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι δε θα το δώσει με τους παίκτες που θα αποκτηθούν με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού όρισε τελικά η Super League 2 να διεξαχθεί ο αγώνας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και την Καβάλα. Όπως είναι γνωστό η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση, την οποία είχε κερδίσει στα «χαρτιά» η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μιας και την 1η αγωνιστική ο ΑΟΚ δεν είχε δελτία ποδοσφαιριστών και άρα αδυνατούσε να «κατεβεί» στο γήπεδο.

Στην Καβάλα έλπιζαν ότι ο αγώνας αυτός θα μπορούσε να είχε οριστεί μετά την Πρωτοχρονιά, οπότε και θα μπορούσαν να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και θα αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο αυτό δε στάθηκε δυνατό μιας και εκτός των άλλων ο Απόλλωνας (για ευνόητους λόγους) πίεζε να γίνει ο αγώνας πριν την αλλαγή του χρόνου. Έτσι η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.12.21 (15:00) στο γήπεδο του Μακεδονικού».

Το Σάββατο με τον Αλμπωπό Αριδαίας

Σε ότι αφορά τον αγώνα για την 7η αγωνιστική κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας αυτός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/12, όπως τα περισσότερα παιχνίδια της ημέρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο11.12.2021 (14:45)
Βέροια – Απόλλων Λάρισας ERTFLIX
Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ
Πιερικός – ΠΑΟΚ Β΄
Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου
Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου
Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας
Κυριακή12.12.2021 (14:45)
ΠΟ Τρίγλια – Ολυμπιακός Β΄ ΕΡΤ 3
Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα