ΕΠΣ Καβάλας: Διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου η Αναστασία Μυλοπούλου

Η 28χρονη ρέφερι από το Δοξάτο Δράμας είναι ένα από τα 3 νέα πρόσωπα στη λίστα των 10 διαιτητών που μπορούν να «σφυρίξουν» σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Στην πολύ μικρή λίστα των Ελλήνων διεθνών διαιτητών μπήκε η Αναστασία Μυλοπούλου! Η διαρκώς ανοδική της πορεία όλα τα τελευταία χρόνια στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο του ποδοσφαίρου επιβραβεύτηκε με την ανακοίνωση της λίστας από την ΚΕΔ/ΕΠΟ των διεθνών αξιωματούχων διαιτησίας 2022, στην οποία βρίσκεται και το όνομα της, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ίδια αλλά και για την Καβαλιώτικη διαιτησία!

Η Μυλοπούλου είναι μια από τους 3 διαιτητές που εντάχθηκαν φέτος στη λίστα των διεθνών ρέφερι της χώρας (οι άλλοι δύο είναι οι Μανούχος και Κουμπαράκης) και είναι μια από τις 3 γυναίκες που συμπεριλαμβάνονται στον συγκεκριμένο κατάλογο που όπου υπάρχουν μόλις 10 ονόματα (Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτιάς, Μανούχος, Κουμπαράκης, Αντωνίου και Τσιοφλίκη).

Είναι διαιτητής 1ης κατηγορίας γυναικών αλλά διευθύνει και αγώνες Εθνικών κατηγοριών στους άνδρες. Μάλιστα την Κυριακή θα «σφυρίξει» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Θερμαϊκός Θέρμης – Εθνικός Σοχού.

Είναι 28 ετών και έχει σπουδάσει Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο τόπος καταγωγής της είναι το Δοξάτο Δράμας και ξεκίνησα τη διαιτησία το 2013.

Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΚ: Σημαντική στιγμή για την ίδια και την Καβαλιώτικη διαιτησία

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΚ με ανακοίνωση της εκφράζει τη μεγάλη χαρά της για την «άνοδο» της τονίζονται ότι πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για την ίδια αλλά και την διαιτησία της Καβάλας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά και τιμή θα θέλαμε να συγχαρούμε την Αναστασία Μυλοπούλου για την επιλογή της στον πίνακα των Διεθνών Διαιτητών. Μια σπουδαία στιγμή τόσο για την ίδια, αλλά και για την Καβαλιώτικη διαιτησία.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μας για μια ανοδική και δημιουργική πορεία».