ΕΠΣ Καβάλας: Ο Απόστολος Αμπάρκιολης στην επιτροπή διαιτησίας

Ο παλαίμαχος ρέφερι της Α’ Εθνικής θα αντικαταστήσει στην 3μελη επιτροπή τον Γιώργο Τσιλίκα

Ενας διαιτητής που «σφύριξε» στο ανώτερο επίπεδο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εισέρχεται στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας. Ο λόγος για τον Απόστολο Αμπάρκιολη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Τσιλίκα ο οποίος αποχωρεί.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν ομόφωνης απόφασης (64/12-6-2023) της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αντικαθίσταται ο κος. Γεώργιος Τσιλίκας με τον Απόστολο Αμπάρκιολη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας.

Κατόπιν αυτού, η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Μπέης Γεώργιος
  • Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αμπάρκιολης Απόστολος
  • Μέλος: Κούτλας Ιωάννης»

Συνάντηση για τον απολογισμό των πρωταθλημάτων υποδομής

Εν τω μεταξύ, η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία και τις ακαδημίες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομής της σεζόν 2022-2023 ότι, την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:30 στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των ομάδων, ώστε να γίνει ο απολογισμός στης αγωνιστικής περιόδου που πέρασε.