ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας: Δημήτρης Θωμαΐδης, η επιστροφή…

Η πρώτη ανακοίνωση της ομάδας, για τους παίκτες που απέκτησε, είναι ένα δικό της παιδί που έμεινε στο «καραβάκι» μέχρι την τελευταία στιγμή

Με ένα δικό της παιδί, που όπως τονίζεται (πολύ σωστά) στην ανακοίνωση, έμεινε πιστό στην ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή ξεκίνησε ο… «χορός» των ανακοινώσεων στην ΠΑΕ ΑΟΚ. Ο Δημήτρης Θωμαίδης που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Νέστου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επιστρέφει στην Καβάλα της οποίας ήταν και ένας από τους αρχηγούς της την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά: «Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα ανακοινώσουμε δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Δημήτρη Θωμαΐδη. Ένα δικό μας παιδί που παρέμεινε πιστό στον σύλλογο της καρδιάς του μέχρι την ύστατη στιγμή και μετά από μια μικρή περίοδο απουσίας, επέστρεψε και πάλι στο ποδοσφαιρικό του λιμάνι.

Οι συστάσεις για τον Δημήτρη είναι περιττές καθώς πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που υπηρέτησε τον σύλλογο μας από πολύ μικρή ηλικία και φυσικά έναν εκ των αρχηγών της περσινής δευτεραθλήτριας ομάδας στην Football League.

Δημήτρη καλώς επέστρεψες»!!!