ΠΑΕ ΑΟΚ-Μεταγραφές: Και ο διεθνής Ιρανός Saeid Hosseinpour στο «καραβάκι»

Μεταγραφή έκπληξη για την Καβάλα με νεαρό διεθνή Ιρανό ποδοσφαιριστή

Το μεταγραφικό «τσουνάμι» των τελευταίων ημερών συνεχίζεται στην ομάδα της Καβάλας. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου είχε διαρρεύσει ή είχε βρεθεί στις προπονήσεις του συλλόγου, αλλά για μια έκπληξη που έρχεται από τη χώρα καταγωγής του Άλεξ Χαντιτάτζι. Πρόκειται για τον Saeid Hosseinpour που είναι διεθνής με την ομάδα Κ23 του Ιράν και έχει πολλές συμμετοχές στην Persian Gulf League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός ακόμα Διεθνή στην ομάδα μας. O Saeid Hosseinpour, Διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ23 του Ιράν, νεαρός και ταλαντούχος μέσος, θα φέρει στην ομάδα μας αρκετή εμπειρία και πάθος.

Έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην δύσκολη Persian Gulf League με μερικές από τις καλύτερες ομάδες του Ιράν, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε στην Καβάλα τον Saeid για τα χρόνια που θα έρθουν. Με την ικανότητα του στην ντρίμπλα, την δημιουργικότητα του αλλά και την ευστοχία του στις κοντές και μακρινές πάσες, πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τον ΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Saeid καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα»!