ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Το παράπονο του Χαντιτάτζι για Alimi και Hosseinpour

Το μήνυμα του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ με αφορμή την καθυστέρηση έκδοσης βίζας στους δύο αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές της ομάδας

Τον κίνδυνο να μην έχει η ομάδα στη διάθεση της δύο από τις σπουδαιότερες μεταγραφές που ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα, επισημαίνει με ανάρτηση του ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟΚ τονίζει ότι οι Sunday Alimi και Saeid Hosseinpour δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν στο συγκρότημα της Καβάλας, λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορούν να πάρουν την απαραίτητη βίζα από την Ελληνική Πρεσβεία! Μάλιστα αναρωτιέται αν αυτό πραγματικά σημαίνει ότι η Ελληνική Πολιτεία θέλει να συνεργαστεί και να βοηθήσει τον ΑΟΚ. Τέλος επισημαίνει ότι μετά από αυτή την άσχημη κατάσταση που δημιουργείται ο σύλλογος φοβάται να ολοκληρώσει μεταγραφές και με άλλους ξένους ποδοσφαιριστές, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει τις ίδιες δυσκολίες.

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει σχετικά:

«Κάθε πολιτικός και κάθε κυβερνητικός εκπρόσωπος πάντοτε μου λέει πως η Ελλάδα είναι “ανοιχτή” στο να συνεργαστεί και φυσικά να βοηθήσει τον ΑΟ Καβάλα!!

Τότε γιατί δυο ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει, δεν μπορεί να τους δοθεί βίζα ώστε να έρθουν στην Ελλάδα;

Υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε τον Sunday Alimi και τον Saeid Hosseinpour απλά επειδή η ελληνική πρεσβεία καθυστερεί υπερβολικά για την έκδοση μιας απλής βίζας.

Αυτή την στιγμή φοβόμαστε να συμφωνήσουμε με νέους ποδοσφαιριστές διότι δεν ξέρουμε εάν μπορούμε να τους φέρουμε στην Ελλάδα»!