ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Λιγότερες από 300 οι διαθέσιμες κάρτες διαρκείας

Ανακοίνωση – πρόσκληση της διοίκησης προς τους φιλάθλους να τις προμηθευτούν πριν εξαντληθούν, μιας και η ομάδα μπορεί να εκδώσει μόνο 1000

Αθόρυβα αλλά σταθερά ο αριθμός των καρτών διαρκείας στην ΠΑΕ ΑΟΚ μεγαλώνει και έτσι, σε λιγότερο από ένα μήνα μετά από την έναρξη της περιόδου διάθεσης τους έχουν ξεπεράσει τις 700, δείγμα της στήριξης του φίλαθλου κόσμου της Καβάλας προς την ομάδα του.

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες η εξέλιξη αυτή θα χαρακτηριζόταν ως ικανοποιητική και θα αποτελούσε τη βάση για μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να πωληθούν ακόμα περισσότερα. Επειδή όμως ζούμε στην εποχή του… Covid-19 που συνεπάγεται την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η ομάδα έχει ως «οροφή» την πώληση 1000 διαρκείας (όσο είναι δηλαδή ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων), κάτι που σημαίνει ότι απομένουν λιγότερες από 300 κάρτες διαρκείας προς διάθεση στους φιλάθλους. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν τα διαρκείας, ώστε να προλάβουν την πιθανή εξάντληση τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προμήθεια αυτή, για πρώτη φορά στα χρονικά του ΑΟΚ, μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως εδώ και λίγες ώρες οι διαθέσιμες κάρτες διαρκείας για την φετινή σεζόν είναι λιγότερες από 300 καθώς λόγω των περιορισμών για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 έχουμε το δικαίωμα πώλησης συνολικά 1000 καρτών διαρκείας.

Προσκαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα την κάρτα τους, να προχωρήσουν σύντομα στην απόκτηση τους ώστε να προλάβουν την πιθανή τους εξάντληση.

Αποκτήστε την κάρτα διαρκείας της ομάδας μας εδώ: https://www.ticketmaster.gr/…/ticketmaster_se_2005533.html».