ΠΑΕ ΑΟΚ 1965-Μεταγραφές: Η… συνέχεια με τον Βραζιλιάνο Καϊούμπι

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έκανε σπουδαία καριέρα στη Μπουντεσλίγκα είναι προ του πυλών της ομάδας

Από τη στιγμή που το παιχνίδι με τα Τρίκαλα αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των αντιπάλων, το ενδιαφέρον στην ομάδα της Καβάλας επικεντρώνεται στο επόμενο ποδοσφαιρικό ραντεβού που είναι με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 14.45 στο «Ανθή Καραγιάννη»! Μετά τα δύο «x» με Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακό Β’ στον ΑΟΚ θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, που θα εκτοξεύσει περαιτέρω τον ενθουσιασμό και φυσικά θα ανεβάσουν την ομάδα βαθμολογικά. Ο κόσμος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» από την εικόνα της ομάδας και είναι σίγουρο ότι την Κυριακή, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ περισσότερος σε σχέση με την… «πρεμιέρα»!

Σε ότι αφορά την, συνεχιζόμενη, ενίσχυση του ρόστερ παρά το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει πλέον 32 ποδοσφαιριστές, η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του Βραζιλιάνου Καϊούμπι, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες ημέρες στην Καβάλα και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. O 33χρονος Caiuby Fransisco da Silva, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι γνώριμος του προπονητή Αλεξάντερ Νούρι και συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις και έχει αγωνιστεί σε Βόλφσμπουργκ, Ίνγκολσταντ, Ντούισμπουργκ και Άουγκσμπουργκ Γερμανία (όπου έχει περισσότερες από 250 συμμετοχές και 40 γκολ) ενώ έχει περάσει και από την Ελβετική Γκρασχόπερς, αλλά και σε ομάδες της πατρίδας του, όπως Σάο Πάουλο, Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο κ.α.

Εν τω μεταξύ στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει πλέον και ο Νιγηριανός Αλίμι, που κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει τη βίζα του και να ταξιδέψει στη χώρα μας, ενώ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σύντομα το ίδιο θα γίνει και με τον Ιρανό Χοσεινπουρ.