Αλεξάντερ Νούρι: Ήμασταν άτυχοι στο τέλος, αλλά η πρώτη νίκη θα έρθει σύντομα…

Σίγουρος ότι με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΟΚ

Τη σιγουριά του ότι η πρώτη νίκη της ομάδας θα έρθει πολύ σύντομα εξέφρασε ο προπονητής του ΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο Αλεξάντερ Νούρι αναφέρθηκε στην ατυχία στο γκολ της ισοφάρισης αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν το κεφάλι ψηλά γιατί προσπάθησαν για το καλύτερο.

Ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε: «Και το σημερινό παιχνίδι, όπως και τα δύο προηγούμενα, ήταν πολύ δυνατό. Προσπαθήσαμε πολύ μέσα στο γήπεδο. Στα πρώτα 20 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε κάποιες καλές στιγμές με τον Σταμένκοβιτς αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε, αφήσαμε τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή μας και να μας απειλήσει. Σ’ αυτό το σημείο χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και μας πίεσε. Ακόμα κι όταν μείναμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε. Βγήκαμε μπροστά και με καλή ψυχολογία προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτή άλλωστε είναι το αγωνιστικό μας DNA και η ψυχολογία μας. Θέλουμε να πιέζουμε, να παίζουμε επιθετικά και γι’ αυτό είχαμε τόσους επιθετικούς παίκτες στο γήπεδο. Έτσι καταφέραμε να πετύχουμε 2 γκολ. Δεν μπορέσαμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Στα τελευταία λεπτά ο κεντρικός αμυντικός μας γλίστρησε, ο άλλος έδιωξε την μπάλα στα πόδια του αντιπάλου και στη συνέχεια ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Για εμάς αυτή η εξέλιξη ήταν άτυχη, έχοντας μάλιστα στο πλευρό μας και τον κόσμο που περίμενε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, η οποία θα έρθει. Θα έρθει σίγουρα.

Είπα στους ποδοσφαιριστές ότι κανείς δεν θα πρέπει να είναι απογοητευμένος και να κοιτάει στο έδαφος. Το κεφάλι και το στήθος θα πρέπει να είναι ψηλά γιατί προσπάθησαν για το καλύτερο όσο μπορούσαν. Τους είπα επίσης ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι αγώνας ταχύτητας 100 μέτρων αλλά ένας μαραθώνιος».