Αλεξάντερ Νούρι: Σήμερα παλέψαμε και… πληρωθήκαμε με τη νίκη

Υπερήφανος για την ομάδα και την Καβάλα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΟΚ, που έκανε λόγο για μια δύσκολη επικράτηση

Οπως ήταν φυσικό ο Αλεξάντερ Νούρι δήλωσε ευχαριστημένος για τη νίκη αλλά και υπερήφανος για τους παίκτες και την ίδια την Καβάλα. Αυτή τη φορά η προσπάθεια απέφερε καρπούς για τους παίκτες του που πανηγύρισαν στα αποδυτήρια γεγονός που, όπως είπε, θα τους δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

«Για μια ακόμα φορά προσπαθήσαμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και σήμερα αυτό μας… ξεπλήρωσε! Την προηγούμενη φορά φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά σήμερα τα καταφέραμε. Πήραμε την πρώτη μας νίκη και τους 3 βαθμούς. Είμαστε υπερήφανοι από την ομάδα. Οι παίκτες πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο, για τους εαυτούς τους, για την Καβάλα για τους φιλάθλους, αλλά και για τους μικρούς «ήρωες» της που μας έφεραν σ’ αυτό το σημείο (σ. σ. τα νεαρά παιδιά που έπαιξαν για 1,5 μήνα).

Δεν ήταν εύκολο να παίζουμε σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, όπου οι συνθήκες δεν ήταν καλές, αλλά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τη μεσαία γραμμή και την μπάλα και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Στο 1ο ημίχρονο θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει τουλάχιστον 1 ή 2 γκολ που θα έκανε το παιχνίδι για εμάς πολύ πιο εύκολο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο όμως, κανείς αντίπαλος δε σου δίνει τη νίκη… δωρεάν. Σήμερα λοιπόν ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, συγχαρητήρια στην πόλη της Καβάλας.

Το μόνο «φάρμακο» για να ανέβει ψυχολογικά μια ομάδα είναι η νίκη. Με τέτοιες νίκες η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει. Στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες ήταν ευτυχισμένοι. Ήταν πιεσμένοι για να πετύχουν τον στόχο και ήθελαν τόσο πολύ να τον πετύχουν. Ευχαριστιόμαστε τη νίκη, αλλά αύριο ξεκινάει η δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Όσο για τον Σπάχιτς, δεν ήταν στην αποστολή επειδή είχε έναν μυϊκό τραυματισμό».

Νίκος Ουσταμπασίδης: Ο ΑΟΚ ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε δίκαια

Από τη μεριά του ο προπονητής των Τρικάλων, που είχε συνομιλία στα Γερμανικά με το Νούρι μετά το τέλος του αγώνα, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Καβάλας λέγοντας ότι: «νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη επικράτηση του ΑΟΚ. Ήθελε περισσότερο από εμάς να πάρει την πρώτη του νίκη. Του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Γνωρίζω ότι εκπροσωπεί την περιοχή με ιστορία στο ποδόσφαιρο και μακάρι το εγχείρημα που κάνει να είναι επιτυχημένο. Σε ότι αφορά εμάς, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει ώστε να πετύχουμε κι εμείς τους δικούς μας στόχους».