ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ακόμα μια έκπληξη με Καϊούμπι!

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, που συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας πριν από 2 εβδομάδες και αποχώρησε, επέστρεψε και υπέγραψε στο «καραβάκι» - Δήλωσε ευτυχισμένος που έγινε μέλος της οικογένειας του ΑΟΚ

Μια (ακόμα) ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε στους φιλάθλους της Καβάλας αλλά και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να προχωρήσει η διαδικασία της απόκτησης του Βραζιλιάνου επιθετικού Caiuby Fransisco da Silva, ο οποίος βρέθηκε στην Καβάλα πριν από δύο εβδομάδες, δοκιμάστηκε στις προπονήσεις αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά τελικά δεν υπέγραψε! Οι πληροφορίες, τότε, έλεγαν ότι υπήρξε διαφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ωστόσο όπως αποδεικνύεται γεφυρώθηκαν μιας και οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεργαστούν.

Ο ΑΟΚ θα προσθέσει ακόμα μια αξιόπιστη λύση στην επιθετική του γραμμή, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που έχει πολλές φιλοδοξίες και σε μια πόλη που, όπως δήλωσε και ο ίδιος από την παρουσία του για λίγες ημέρες σ’ αυτήν, του άρεσε πολύ!

«Ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΟΚ»

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ για την υπογραφή συμβολαίου με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, που θα καλύψει τη θέση του 3ου παίκτη άνω τν 25 ετών που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει η ομάδα (οι άλλοι δύο είναι οι Καζαντζίδης και Έμπερτ), αναφέρει σχετικά:

«Καλημέρα Καβάλα! Καλωσορίστε μαζί με εμάς τον ταλαντούχο και πολύ ικανό νέο μας κεντρικό επιθετικό, Caiuby»!

Στο σύντομο βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αναφέρει: «Γεια σου οικογένεια της Καβάλας. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ας αρχίσουμε…»!

250 συμμετοχές και 40 γκολ στην Μπουντεσλίγκα

O Καϊούμπι (όπως προφέρεται το όνομα του), είναι γνώριμος του προπονητή Αλεξάντερ Νούρι και συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις από την πολύχρονη παρουσία του στο Γερμανικό πρωτάθλημα όπου έχει περισσότερες από 250 συμμετοχές και 40 γκολ. Έχει αγωνιστεί σε Βόλφσμπουργκ, Ίνγκολσταντ, Ντούισμπουργκ και Άουγκσμπουργκ, ενώ έχει περάσει και από την Ελβετική Γκρασχόπερς, αλλά και σε ομάδες της πατρίδας του, όπως Σάο Πάουλο, Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο.