ΠΑΕ ΑΟΚ 1965-Μεταγραφές: Νέα προσθήκη με Chovanie Amatkarijo

Ακόμα μια μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του 23χρονου Ολλανδού επιθετικού, που αγωνιζόταν στη Σουηδία

Μια ακόμα προσθήκη στην επίθεση της ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης ο ΑΟΚ. Δεν πρόκειται για τον Γάλλο Αμούρ, αλλά για τον Ολλανδό εξτρέμ Chovanie Amatkarijo ο οποίος βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Καβάλα, συμμετείχε στις προπονήσεις και έπεισε την τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1999 στη Χάγη της Ολλανδίας και σε ηλικία 18 ετών έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Α’ Εθνική με τα χρώματα της Ντε Χαγκ απέναντι στον Άγιαξ. Το 2019 μεταγράφηκε στην Ος (Β’ Εθνική) και την επόμενη χρονιά στην Σεβενίγκεν (Γ’ Εθνική). Πέρσι τον Ιανουάριο μετακόμισε στη Σουηδία και αγωνίστηκε με την Κάρλσταντ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου σε 26 συμμετοχές σημείωσε 14 τέρματα.

Στο σύντομο βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΟΚ ο νεαρός επιθετικός αναφέρει ότι «είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι στην Καβάλα. Εύχομαι να παίξω πολλούς αγώνες γι’ αυτή την ομάδα. Θα τα πούμε σύντομα»!

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ για την απόκτηση του τονίζονται τα εξής: «Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως από σήμερα ο φέρελπις και ταλαντούχος Ολλανδός εξτρέμ Chovanie Amatkarijo ανήκει στο ρόστερ της ομάδας μας.

Chovanie καλώς ήρθες στην Καβάλα, καλώς ήρθες στον ΑΟΚ».