Άλεξ Χαντιτάτζι: «Απαράδεκτη διαιτησία, απογοήτευση για την εμφάνιση»

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ μετά την ήττα της ομάδας από τον Πιερικό. «Βολές» κατά της διαιτησίας αλλά και κατά των παικτών για τη μέτρια εμφάνιση τους

Αμεση ήταν η αντίδραση του Άλεξ Χαντιτάτζι μετά την ήττα της ομάδας από τον Πιερικό με 1-2. Με μήνυμα του από τον Καναδά, αναφέρεται τόσο στην άσχημη διαιτησία όσο και στη μέτρια απόδοση των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας τους ότι για να παραμείνει η ομάδα στη SL2 θα πρέπει να παίξουν με περισσότερη καρδιά, πάθος και πείνα (για τη νίκη).

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει: «Η απαράδεκτη και άδικη διαιτησία, που τροφοδοτείται από την ελληνική μαφία του ποδοσφαίρου είναι απίστευτη. Τα ακυρωθέντα γκολ και πάλι, τα χαμένα πέναλτι μας ζητούν μεταξύ πολλών άλλων. Αυτό είναι πέρα ​​για πέρα ​​γελοίο και είναι «μαύρο μάτι» το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!

Απογοητεύτηκα και ντράπηκα με την προσπάθεια και το παιχνίδι της ομάδας μας! Αν θέλουμε να μείνουμε στο SL2, πρέπει να παίξουμε με περισσότερη καρδιά, πάθος και πείνα (για τη νίκη). Η σημερινή προσπάθεια ήταν απαράδεκτη! Ξέρω ότι το να είσαι μάρτυρας και να είσαι μέρος αυτών των αγώνων, με τέτοια κακή διαιτησία μπορεί να είναι αποθαρρυντικό, αλλά ξέρω ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε τώρα!

Στους μεγάλους οπαδούς και υποστηρικτές της Καβάλας που εμφανίστηκαν κατά χιλιάδες σήμερα, σας ευχαριστώ για την καταπληκτική υποστήριξή σας. Οι σημερινές προσπάθειες και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτό που σας άξιζε!».