ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Κέρδισε τη «μάχη» με την Καρδίτσα. Ορίζεται (για 3η φορά) ο αγώνας

Ακόμα μια (δικαστική) δικαίωση για την ομάδα μετά την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, που αναβλήθηκε δύο φορές

Μπορεί στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα της Καβάλας να μην τα πηγαίνει καλά, ή τέλος πάντων τόσο καλά όσο θα ήθελαν οι φίλοι της, ωστόσο υπάρχει ένας τομέας όπου βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία και δεν έχει χάσει ούτε μια φορά! Ο τομέας αυτός είναι ο δικαστικός! Σε όποια υπόθεση ενεπλάκη ο ΑΟΚ, είτε μετά από σύντομη «διαμάχη», είτε μετά από «περιπέτειες», πετύχαινε πάντα αυτό που ήθελε!

Αυτό το… σερί «νικών» συνεχίστηκε και με την περίπτωση της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία ζητούσε να πάρει στα χαρτιά τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Καβάλας, επειδή στην 2η προσπάθεια ορισμού της εν λόγω αναμέτρησης (σ. σ. στην 1η ο ΑΟΚ δεν είχε καν ομάδα), υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής της ο Σαμπανίδης που δεν ανήκε τυπικά στο σύλλογο, αλλά η Καβάλα τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους «θετικούς στον Covid-19» και άρα ο αγώνας στις αρχές του 2022 θα έπρεπε να της κατακυρωθεί.

Σε μια διαδικασία που είχε αναβολές, απόρριψη της απαίτησης της Καρδίτσας πρωτόδικα και έφεσης της στη συνέχεια, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δικαίωσε στην ουσία τους ισχυρισμούς του ΑΟΚ, που ανέφερε σε όλους τους τόνους ότι όποιο λάθος έγινε σε ότι είχε να κάνει με την εγγραφή του Σαμπανίδη στην ομάδα, δεν ήταν δικό του αλλά ενός υπαλλήλου της ΕΠΟ και συνεπώς δε θα μπορούσε να τιμωρηθεί για μια παράβλεψη ενός τρίτου!

Η Επίσημη Ανακοίνωση

Η επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρει σχετικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

– Απέρριψε την έφεση της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά της Καβάλας και 2) της απόφασης 23/ 21-01-2022 του ΠΜΠΟ SL2».

Πλέον η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 θα πρέπει ορίσει (για 3η φορά) τον αγώνα και να βρει μια κενή ημερομηνία για να τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα, με δεδομένο ότι ο στόχος της είναι να έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος μέχρι την 1η Μαΐου! Αυτό σημαίνει ότι θα επιλεγεί ακόμα μια Τετάρτη, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΟΚ.