Διπλή (αθλητική) επιτυχία για το 5ο ΓΕΛ Καβάλας [φωτογραφίες]

Οι ομάδες βόλεϊ κοριτσιών και μπάσκετ αγοριών αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στο σχολικό πρωτάθλημα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Διπλά πανηγύρια σημειώθηκαν στο 5ο Γενικό Λύκειο της Καβάλας μετά τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας σε βόλεϊ και μπάσκετ! Συγκεκριμένα η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του σχολείου πήρε τον τίτλο επικρατώντας την Τετάρτη 13/4 του Λυκείου Χρυσούπολης στο κλειστό των Ποταμουδίων. Στο ίδιο γυμναστήριο η ομάδα μπάσκετ των αγοριών κέρδισε στον τελικό το 3ο ΓΕΛ Καβάλας.

Ο Διευθυντής του σχολείου Βασίλης Αλειφέρης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες δίνουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στους καθηγητές – προπονητές τους αλλά και σε όσους βοήθησαν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ομάδα κοριτσιών βόλεϊ

«Τα κορίτσια του 5ου ΓΕΛ Καβάλας αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό των Ποταμουδίων την Τετάρτη 13 Απριλίου τα κορίτσια του 5ου ΓΕΛ νίκησαν το Λύκειο Χρυσούπολης.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στις αθλήτριες του 5ου ΓΕΛ όσο και στον καθηγητή Φυσικής αγωγής του 5ου ΓΕΛ κο Κυράκου Στέργιο για τη καθοδήγηση του.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας κο Γεωργιάδη Κωνσταντίνο για τη συμπαράστασή του και τη βοήθεια που προσέφερε στη προσπάθεια της ομάδας».

Ομάδα αγοριών μπάσκετ

«Τα αγόρια του 5ου ΓΕΛ Καβάλας κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους σχολικούς αγώνες Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Στον τελικό που έγινε στο κλειστό των Ποταμουδίων νίκησαν το 3ο ΓΕΛ Καβάλας.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του 5ου ΓΕΛ και στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κο Κυριάκου Στέργιο που  για μια ακόμη φορά έφεραν το 5ο ΓΕΛ στη κορυφή των σχολικών ομάδων στη Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Τέλος για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ κο Γεωργιάδη Κωνσταντίνο για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του στη προσπάθεια των παιδιών».