Super League 2: Πέρασε της Καρδίτσας! Άλλαξε ο διαιτητής του αγώνα με την Καβάλα

Η Αναγέννηση διαμαρτυρήθηκε για τον ορισμό του Βουρνέλη, που «σφύριξε» τον αγώνα στην Καρδίτσα, γιατί «υποτίθεται» ότι την αδίκησε, και έτσι το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» θα διευθύνει η Τσιοφλίκη

Τελικά οι διαμαρτυρίες και οι «σκληρές» ανακοινώσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας, για τον ορισμό του διαιτητή Βουρνέλη (Μακεδονίας) στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» έπιασαν τόπο…

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αλλάξει τον ορισμό και στην ουσία να κάνει «τράμπα» τους ρέφερι που ορίστηκαν να «σφυρίξουν» τους εξ αναβολής αγώνες του ομίλου στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα, που αρχικά είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα Πιερικός – Ολυμπιακός Β’ θα βρεθεί στην Καβάλα για τον αγώνα του ΑΟΚ με την ΑΣΑ, ενώ ο Βουρνέλης θα είναι διαιτητής στο παιχνίδι της Κατερίνης.

Υπενθυμίζεται ότι η Αναγέννηση είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά του ορισμού του Βουρνέλη, γιατί υποστηρίζει ότι αδικήθηκε απ’ αυτόν στον αγώνα των δύο ομάδων στην Καρδίτσα, για τη 2η αγωνιστική του 2ου γύρου!!! Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν της καταλογίστηκαν δύο πέναλτι, τα οποία ακόμα και από την κάμερα του αγώνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε παράβαση. Ο εν λόγω αγώνας έληξε με νίκη 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου μέρους, ύστερα από τους «τσαμπουκάδες» των προκλητικών παραγόντων της Καρδίτσας, τους οποίους στην ουσία ανέχτηκε ο, κατά τα άλλα, «κακός» διαιτητής Βουρνέλης.

Όπως και να έχει όμως, είναι ομολογουμένως ασύνηθες το γεγονός ο ίδιος ρέφερι να «σφυρίζει» τους αγώνες των ομάδων και στους δύο γύρους, γι’ αυτό και (κατά πάσα πιθανότητα) άλλαξε ο ορισμός!