Ελένη και Νικόλας Χατζηαβραάμ: Μια ανάσα από τον τίτλο στα τελικά του Πανελληνίου Tένις Ε1

Οι νεαροί αθλητές του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας είχαν εξαιρετική παρουσία στους αγώνες που έγιναν στη Θεσσαλονίκη χάνοντας τους τίτλους στις λεπτομέρειες

Εκπληκτική παρουσία για τους Πρωταθλητές της πόλης μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη!

Οι αθλητές του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του «Karaproimos Coaching Team» έφτασαν μια ανάσα από τον τίτλο στις κατηγορίες τους στα μονά και στα διπλά παίζοντας εξαιρετικά  και χάνοντας τους τίτλους στις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα οι Πρωταθλητές μας παίζοντας σε χωμάτινα γήπεδα που δεν υπάρχουν στην περιοχή μας για προπόνηση, κάτω από  ακραίες συνθήκες με 35 βαθμούς και μέχρι και τρία(3) παιχνίδια ημερησίως, με ελάχιστη ξεκούραση ανάμεσα τους και μικροτραυματισμούς που τους απέτρεψαν από τη διεκδίκηση της 1ης θέσης, κατέκτησαν στην κατηγορία Κ14 με την:

– Ελένη Χατζηαβραάμ την: 2η Θέση στα μονά & 3η Θέση στα διπλά (με τη Λέκκα Β. ΟΑ Αθηνών)
– και στην κατηγορία των Α16 με τον Νικόλα Χατζηαβραάμ την: 2η Θέση στα διπλά (με συμπαίκτη τον Καλαιτζή Βίκτωρα, (ΟΑΘ) & 3η Θέση στα μονά.

Ο ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας ευτύχησε να  εκπροσωπηθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης και με άλλους αθλητές του, στην κατηγορία των
Κ18: 16άδα μονά με τη Τσαλμά Μαρκέλλα,
Κ16: 8άδα διπλά με τη Μπερμπερίδου Κλ. (με συμπαίκτρια Τσουγκα Α. ΟΑ Λιτοχώρου)
Α12: Μπερμπερίδης Ιωάννης (συμμετοχή Κ.Τ.)